Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Комарівського старостинського округу за 2023 рік

Інформування
19.03.2024

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про заслуховування звіту старости

перед жителями Комарівського старостинського округу

На виконання пункту 6 статті 541 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пунктів 5.1 – 5.6 Положення про старост старостинських округів, утворених на території Бродівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Бродівської міської ради Львівської області від 26 жовтня 2021 року № 478,

о 15 годині 26 березня 2024 року в приміщенні народного дому села Комарівка, вулиця Центральна, будинок 24 село Комарівка Золочівського району Львівської області відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Музички Оксани Євгенівни з жителями старостинського округу, на якій заслуховуватиметься звіт старости за 2023 рік.

Під час зустрічі жителі старостинського округу мають можливість поставити запитання, висловити зауваження та внести пропозиції.

 

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ

старости Комарівського старостинського округу

за 2023 рік

Керуючись Конституцією та законами  України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Положенням про старосту села та іншими нормативно-правовими документами, що визначають порядок діяльності старости та взаємовідносинами з Бродівською міською радою, згідно пункту 6  статті 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», напрацьовано звіт про виконану роботу за 2023 рік.

Україна переживає надзвичайно важкий період своєї історії, коли кожен українець відчуває на собі тягар війни та несе відповідальність за наше майбутнє. Ми стикаємося з випробуваннями, які вимагають від нас великої сили, мужності та рішучості. Але попри всі негаразди  ми продовжуємо свою нелегку роботу на благо округу та громади. Адже саме спільно налагоджена робота, взаєморозуміння та підтримка – ось ключі до досягнення позитивного успіху у всіх починаннях.

 

Статистичні відомості.

До старостинського округу належать такі села:

Антося ,Митниця, Комарівка,  Кізя, Корсів.

 Загальна чисельність  населення станом на 01.01.2024 року складає 1021 особу. Всього дворів  448.

У 2023 році   народилося 6 дітей  та  померло 10  осіб.

За звітний період на  особистому  прийомі  побувало  безліч громадян старостинського округу. Видала 240  довідок   різного   характеру,     акти обстеження матеріально-побутових умов  жителів ,характеристик,довідки до Пенсійного Фонду для призначення пенсій.,

    Також мною було здійснено 14 нотаріальних дій. З них 6 заповітів, які були успішно зареєстровані у Львівській регіональній філії НАІС через програмне забезпечення МЕГАПОЛІС, довіреностей 4, заяв про відмову від спадщини 4.

   Свою роботу протягом року зосередила на організації робіт та заходів для ЗСУ. Донатила, адже в нас одне спільне питання - ЦЕ ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ!!! Продовжую трудитись і далі у цьому  ж напрямку!    

     Головне і болюче питання, що було на порядку денному у 2023 році, стало оповіщення, вручення повісток військовозобов'язаних та про необхідність з'явитися до РТЦК та СП. Сприяла забезпеченню військового обліку на території округу.              

    Крім цього, старанно працювала у напрямку наповнення бюджету Бродівської міської ради шляхом доставки платіжних квитанцій на оплату земельного податку, податку на нерухоме майно, проводила роз'яснювальну роботу щодо сплати .

Об’єкти інфраструктури

На території старостинського округу  функціонують 2 ФАПи(  с. Корсів  та с. Комарівка) – 2 працівники.  Пункт забезпечений усім необхідним для надання першої медичної допомоги. Затрати на енергоносії за 2023 рік становить 4320,00грн                                 

 Заклади культури

 На території Комарівського старостинського округу здійснюють свою діяльність народні доми у с. Комарівка, с. Корсів, с. Митниця, працюють бібліотеки-філії у  с. Комарівка та с. Корсів. У 2023 році для утримання закладів культури було використано з міського бюджету 642,6 тис грн, що включає в себе оплату заробітної плати працівників та витрати на комунальні послуги. Працівники культури та аматори сцени постійні учасники культурно-масових заходів нашої громади, серед яких відзначення новорічних свят, Великодніх свят; День Конституції, День Незалежності України, День захисників і захисниць, заходів із вшанування пам’яті загиблих новітніх Героїв та інші. На території старостинського округу проходили благодійні акції на підтримку Збройних сил України та було зібрано 16 200грн..

Провели поточний ремонт(фарбування даху НД «Народний дім села Комарівка» - 75 971,00грн                           

Освітня галузь

На території Комарівського  старостинського округу функціонує два заклади  освіти:

- Комарівська гімназія з дошкільним підрозділом;

- Корсівський заклад загальної середньої  освіти І-ІІ ступенів;

У Комарівській гімназії  у 2023/2024 навчальному році навчається 43 здобувачі  освіти, працює 13 педагогічних працівників. У дошкільному підрозділі функціонує одна група, у якій навчається і виховується 17 дошкільнят, працює  два  педагогічних працівники.

У Корсівському ЗЗСО у 2023/2024 навчальному році навчається 43 здобувачі освіти, працює 11 педагогічних працівників.

З метою реалізації державних гарантій, передбачених статтею 56 Закону України «Про освіту», на території старостинського округу забезпечується підвезення здобувачів освіти та педагогічних працівників.

До Комарівської гімназії  шкільним автобусом довозиться  22 здобувачі освіти.

З метою підвищення якості освітніх послуг, забезпечення рівного доступу до якісної освіти, забезпечення права дитини на здобуття початкової освіти в найбільш доступному та наближеному до місця її проживання закладах освіти функціонують  класи-комплекти (1-4 класи).

На жаль, у сфері освіти  залишається  ще низка  проблем:

  • подрібнена мережа малокомплектних закладів (як правило, вони розташовані в населених пунктах за декілька кілометрів один від одного);
  • демографічний спад і міграція населення.

У зв’язку із трансформацією освітньої сфери для забезпечення нової якості освіти на всіх рівнях у Комарівському окрузі заплановані такі зміни:

Корсівський  заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з 01 вересня  2024 року буде перепрофільовано (змінено тип)  у Корсівську початкову школу;

Комарівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з 01 вересня 2023 року перейменовано у Комарівську гімназію з дошкільним підрозділом (реорганізовано Комарівський заклад дошкільної освіти шляхом приєднання до Комарівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів (рішення сесії Бродівської міської ради від 27 червня 2023 року №1146).

ЗЗСО

          Видатки на освіту

освітня субвенція

місцевий бюджет

Комарівська гімназія

1680242,23

1788243,58

КорсівськийЗЗСО

2016031,40

1239129,95

 

Для  організації освітнього простору Нової  української школи спрямовано:

Комарівська гімназія -7919,00 грн., в тому числі співфінансування з місцевого бюджету -1260,00 грн.,

Корсівський ЗЗСО- 15786,00 грн., в тому числі співфінансування з місцевого бюджету -1260,00 грн.

  Для оновлення матеріально-технічної бази за рахунок  місцевого бюджету профінансовано:

  • придбання подушок та ковдр для дошкільного підрозділу Комарівської гімназії на суму 12 000 грн.
  • придбання металопластикових вікон з демонтажем, монтажем, облаштування підвіконня у Комарівській гімназії на суму 39 600 грн.

 

Центр надання адміністративних послуг

     На території округу здійснює свою роботу адміністратор  ЦНАПу.

 Центр надання адміністративних послуг є однією з найкращих організаційних форм надання послуг та взаємодії влади з громадою. На робочому місці адміністратора  реалізовуються принципи одержання громадянам  широкого спектру інформації, отримання кваліфікованих консультацій, надання необхідної послуги в одному місці, ввічливе ставлення до кожної людини, розуміння проблем відвідувачів та прагнення максимально швидко знайти їх рішення.

Завдяки злагодженій та кваліфікованій роботі працівником Центру надання адміністративних послуг Бродівської міської ради, де за принципом «єдиного офісу» і «відкритого простору», в межах одного приміщення можливо отримати послуги, які надаються підрозділами органу місцевого самоврядування, органами державної та виконавчої влади зручно, швидко та в одному місці, з відповідними комфортними умовами очікування, заповнення документів, сплати за послуги.

Адміністратор  постійно працює над підвищенням рівня своєї компетентності, проходить навчання та бере  участь у семінарах, тренінгах та вебінарах.

За 2023 рік у Комарівському старостинському  окрузі   надано  492  послуги, з яких:

  • реєстрація місця проживання – 356 (видано витягів з Реєстру територіальної громади- 322),
  • адміністративні послуги соціального характеру –134 (оформлено пільг -15, субсидій-22 ),
  • послуг є-Малятко- 4.
  • видача довідок про склад сім’ї -190

Крім цього адміністратору   ЦНАП  надано доступ до здійснення реєстрації актів цивільного стану.

З  метою проведення опитування та отримання зворотнього зв’язку щодо якості послуг у ЦНАП  на віддаленому робочому місці відвідувачі мають можливість поділитися враженнями  від відвідування за допомогою унікальних QR-кодів.

Соціальний захист

Злагоджено проводиться робота   з установами та посадовими особами, які надають соціальні послуги та соціальні допомоги

Так, в старостинському окрузі працює 2 соціальних робітники  Бродівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), які обслуговують 21 особу похилого віку. За 2023 рік надано 4069 соціальних послуг  (відвідування).

Відділом соціального захисту населення надані допомоги мешканцям старостинського округу, в тому числі:

  • одноразову адресну допомогу 5 особам з інвалідністю загального захворювання, що не можуть самостійно пересуватись (лежачим) на загальну суму 3750 грн
  • кошти на виплату мат.допомоги  2 учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС  суму 1500 грн.;
  • одноразову матеріальну допомогу  11 мешканцям округу, які опинилися у скрутному становищі внаслідок непередбачених обставин, на загальну суму 34000 грн;
  • адресну матеріальну  допомогу на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалась поховати померлого – 2 особі на суму 6000 грн.;
  • адресну матеріальну допомогу 1 родині загиблого в мирний час в розмірі 2500 грн.
  • виплати компенсації фізичним особам ,які надають соц.послуги (догляд на непрофесійній основі) -3 особам на суму 19852 грн.
  • витрати з поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання учасників бойових дій ,транспортування тіла - 1 особі на суму -1446 грн.
  • надання одноразової допомоги політв’язням і репресованим 1 особі – 500 грн.
  • надання допомоги призваним на військову службу під час мобілізації, які уклали контракт внаслідок рішення про мобілізацію - 1 особі на суму 5000 грн.
  • надання одноразової допомоги на лікування демобілізованими звільненими в запас учасникам АТО - 2 особам на суму 30 000 грн.

На території  старостинського  округу проживає 2 сім’ї, які опинилися у складних  життєвих обставинах. 

Надавала інформацію та повідомлення в усній та письмовій формі в службу у справах дітей про сім’ї, в яких батьки ухилялися від виконання своїх обов’язків з виховання дітей, допомагала у проведені профілактичних бесід та індивідуальних розмов з відповідними сім’ями щодо запобігання потраплянню у складні життєві обставини;  сприяла в залученні та в роздачі подарункових наборів до святкових заходів дітей до свята Миколая.

Здійснено 19 перевірок у 2-х сім’ях  умов проживання дітей  протягом року. Планую продовжити роботу щодо захисту прав та інтересів дітей і у 2024 році.

У с. Корсів матері багатодітної сім’ї було присвоєне Почесне  Звання

«Мати –Героїня». Вона отримала грошову винагороду.

                        

Відділ розвитку  інфраструктури

    В 2023  році в селах округу проводили поточний ремонт доріг з підсипкою та  грейдеруванням  доріг  комунального  значення на загальну суму  174 285,48 грн, а саме підсипка - 168 599 грн, грейдерування - 5686,48 грн.

Виділено із загального фонду міського бюджету м. Броди субвенцію для обласного бюджету Львівської області на проведення ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення, а саме - С140133 Гримайлівка-Комарівка-Лешнів в межах населених пунктів с. Комарівка та с. Митниця 2 млн. грн.

Благоустрій   сіл

      Протягом звітного року працював працівник благоустрою, який  старанно виконував покладені на нього обов’язки:

- косіння трави, обкошування територій біля символічних пам’ятників;

- побілка автозупинкок;

- підмітання території;

- зрізання крон дерев  і т.д. 

- оприскування борщівника;

- фарбування лавок;

- вирубка самосіву та зрізка аварійних дерев і гілок;

- догляд за квітами і т.д.

Матеріалів за рік було використано на суму 11850 грн.

Заробітна плата за рік становила -131 689 грн.

Тісно співпрацюю з агропідприємствами, які орендують  земельні ділянки паї, а саме  ТОВ «Броди Агро», ТОВ «Галицькі Лани», ПП «Агрофірма Лугове» і таким чином  стараюсь допомогти школам, дошкільному закладу

Із соціального пакету в сумі 53 тис. грн ТОВ «Броди Агро» придбали:

-бруківку для облаштуванням території каплиці в с. Митниця -  23 400грн.

-насос для водонапірної вежі с. Комарівка – 17 000 грн.

-комп’ютер для ЗЗСО с. Корсів – 8 500грн.

-подарунки для першокласників  - 4 100 грн.

Фізичні особи Олена Віталіївна та  Валерій Володимирович  Озійчуки  закупили подарунки до дня Святого Миколая  для дітей Корсівського та Комарівського  навчальних закладів. Придбали шафи до Комарівської гімназії, щебінь 5 тон та 6 шт. плит на підлогу до Корсівського навчального закладу

 

Про пожежну охорону

В селі Комарівка функціонує комунальна установа «Місцева пожежна охорона». У 2023 році на її потреби з бюджету виділено 655 000, грн (виплата заробітної плати, оплата комунальних послуг, тощо)

З/п 584 404 грн. з нарахуваннями.

Пальне (бензин) 10 700 грн.

Куплено пожежну драбину на  суму 8 200 грн.

Працівники КУМПО  пройшли  платне  навчання  в  м.Львові машиніста насосних установок пожежно-рятувальних транспортних засобів на суму

 11 339грн., а також  застраховані на суму 4358 грн. на один рік.

Приємно згадати ,що в церкві пророка Іллі с. Комарівка гучною колядою з надією і вірою в Перемогу зустрічали муніципальний хор «БОЯН». 

Наприкінці звіту хочу подякувати  воїнам, які з перших днів стали на захист нашої України, та всім жителям старостинського  округу  за підтримку та допомогу.

Дякую міському голові Анатолію БЕЛЕЮ, депутатському корпусу міської ради, виконавчому комітету, керівникам всіх установ, духовенству, колегам, всім, хто підтримує і бере активну участь, приймає  рішення для покращення життя громади, щоб наші села існували і не були занедбані.

Бажаю  всім Перемоги та впевненості  у завтрашньому  дні!

Новини на цю ж тему

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Шнирівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 29 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Шнирівського старостинського округу Зварич Оксани Романівни з жителями старостинського округу
Інформування
22.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Язлівчицького старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 29 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Язлівицького старостинського округу Заяць Мирослави Богданівни з жителями старостинського округу
Інформування
22.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Станіславчицького старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 28 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Ясінського Володимира Володимировича з жителями старостинського округу
Інформування
21.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониквянського старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 27 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Пониквянського старостинського округу Тація Юрія Володимировича з жителями старостинського округу
Інформування
20.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониковицького старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 27 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Пониковицького старостинського округу Галицького Йосипа Віталійовича з жителями старостинського округу
Інформування
20.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Лешнівського старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 26 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Білика Василя Юліяновича з жителями старостинського округу
Інформування
19.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Смільнівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 28 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Смільнівського старостинського округу Римара Олександра Євгеновича з жителями старостинського округу
Інформування
19.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Суховільського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 25 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Суховільського старостинського округу Добрянської Тані Йосипівни з жителями старостинського округу
Інформування
18.03.2024

ГРАФІК заслуховування звітів старост перед жителями старостинських округів

Старости звітуватимуть з 25 по 29 березня.
Анонс події
18.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Гаївського старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 25 березня 2023 року відбудеться відкрита зустріч старости Гаївського старостинського округу Пушки Віри Євгенівни з жителями старостинського округу
Інформування
18.03.2024

Звіт про роботу дільничних офіцерів поліції, які обслуговують Бродівську ТГ

У разі виникнення будь-яких питань, щодо роботи дільничних офіцерів поліції, Ви можете звернутись до керівництва відділення поліції №1 Золочівського РВП ГУНП у Львівській області за адресою м. Броди Майдан Свободи 10.
Інформування
31.01.2024

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках

1. Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області.
Громадські слухання
27.10.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування

Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області.
Громадські слухання
27.10.2023

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.
Громадські слухання
26.10.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»

«Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»
Громадські слухання
19.10.2023

Протокол засідання конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Бродівської міської територіальної громади.

"Броди АС - Голосковичі", "Броди АС- Комарівка", "Броди АС - Переліски", "Броди АС - Клекотів", "Броди АС - Митниця", "Броди АС - Станіславчик".
Інформування
04.09.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області

«Про реорганізацію Комарівського закладу дошкільної освіти Бродівської міської ради Львівської області шляхом приєднання до Комарівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області»
Інформування
28.06.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області

«Про припинення шляхом ліквідації Бовдурівської початкової школи Бродівської міської ради Львівської області»
Інформування
28.06.2023

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 364 Броди АС – Комарівка

Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 364 Броди АС – Комарівка.
Конкурс
22.06.2023

ПРОТОКОЛ консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради

«Про реорганізацію Комарівського закладу дошкільної освіти Бродівської міської радиЛьвівської області шляхом приєднання доКомарівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бродівської міськоїради Львівської області»
Інформування
19.06.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради

«Про роботу закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти з дошкільними підрозділами у літній період 2023 року»
Інформування
09.06.2023

Звіт про результати публічного громадського обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про затвердження Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки»

Проект рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про затвердження Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки» .
Інформування
25.05.2023

Звіт старости Станіславчицького старостинського округу Бродівської міської ради про проведену роботу за 2022 рік

Звіт перед жителями округу – це відповідальність та відчуття тісної співпраці мене, як старости, з односельцями.
Інформування
05.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Шнирівськогостаростинського округу за 2022 рік

Через початок повномаштабної війни, нажаль, не все вдалося реалізувати з того, що було заплановано на 2022 рік . Але завдяки підтримці міського голови, виконавчому комітету міської ради і мешканцям округу ми обов’язково реалізуємо все заплановане і необхідне для нашої громади.
Інформування
04.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Смільнівського старостинського округу за 2022 рік

Згідно положення про старосту пройшов громадські обговорення в окрузі, пізніше був затверджений сесією Бродівської міської ради.
Інформування
04.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Лешнівськогостаростинського округу за 2022 рік

Звітую про роботу Лешнівського старостинського округу за 2022рік.
Інформування
03.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Комарівського старостинського округу за 2022 рік

Керуючись Конституцією та Законами України ,розпорядженням міського голови Положенням про старосту звітую про роботу Комарівськогостаростинського округу за 2022 рік.
Інформування
03.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониковицького старостинського округу за 2022 рік

Відтак робота старостинського округу проводиться відкрито, в інтересах громади. Забезпечується в межах повноважень та фінансової можливості старостинського округу вирішенням питань жителів, пошук методів і підходів до розв'язання назрілих, гострих, життєвих питань.
Інформування
02.05.2023

Звіт старости Пониквянського старостинського округу Юрія Володимировича Тація за 2022 рік

На території округу прибуло понад 240 осіб. На обліку перебувало – 143 особи, допомога внутрішньо-переселеним – для 121 особи.
Інформування
02.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Язлівчицькогостаростинського округу за 2022 рік

У зв’язку із безпековою ситуацією на території України у 2022 році було здійснено поточний ремонт найпростішого укриття в підвальному приміщенні КУ «Народний дім с.Берлин».
Інформування
02.05.2023

ГРАФІК заслуховування звітів старост перед жителями старостинських округів

Старости звітуватимуть в округах
Анонс події
02.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про заслуховування звіту старости перед жителями Гаївського старостинського округу

О 10 годині 08 травня 2023 року в приміщенні Гаї-Дітковецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Бродівської міської ради Львівської області за адресою вулиця Центральна, будинок 66, село Гаї-Дітковецькі
Інформування
01.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про заслуховування звіту старости перед жителями Суховільського старостинського округу

О 15 годині 08 травня 2023 року в приміщенні народний дім села Суховоля за адресою вулиця Долинка, будинок 20, село Суховоля Золочівського району Львівської області відбудеться відкрита зустріч старости Суховільського старостинського округу Добрянської Тані Йосипівни з жителями старостинського округ
Інформування
01.05.2023

Звіт начальника відділення поліції №1 Золочівського РВ ГУНП у Львівській області перед населенням

Про безпекову ситуацію у громаді, роботу зі зверненнями та протидію шахрайству читайте у матеріалі.
Новина
09.02.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше