Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Гаївського старостинського округу за 2023 рік

Інформування
18.03.2024

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про заслуховування звіту старости

перед жителями Гаївського старостинського округу

На виконання пункту 6 статті 541 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пунктів 5.1 – 5.6 Положення про старост старостинських округів, утворених на території Бродівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Бродівської міської ради Львівської області від 26 жовтня 2021 року № 478,

о 10 годині 25 березня 2023 року в приміщенні Гаї-Дітковецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Бродівської міської ради Львівської області за адресою вулиця Центральна, будинок 66, село Гаї-Дітковецькі Золочівського району Львівської області відбудеться відкрита зустріч старости Гаївського старостинського округу Пушки Віри Євгенівни з жителями старостинського округу, на якій заслуховуватиметься звіт старости за 2023 рік.

Під час зустрічі жителі старостинського округу мають можливість поставити запитання, висловити зауваження та внести пропозиції.

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ

старости Гаївського старостинського округу за 2023 рік

Сьогодні наша реальність-страшна, болюча і важка. Але ми не впали духом  не перетворилися на тих , кому потрібні тільки співчуття та жалість, а навпаки –продовжуємо працювати , виконувати свої завдання , планувати діяльність та жити в умовах воєнного стану . Робота старостинського округу проводиться відкрито , в інтересах громади . В межах повноважень та фінансової можливості забезпечується вирішення питань жителів пошук методів і підходів до розв'язання назрілих , гострих , життєвих питань. У межах своєї компетенції надаю громадянам відповідні консультації та рекомендації як в робочий , так і позаробочий час , залежно від терміновості ситуації.

Обов'язок старости - представляти інтереси жителів свого округу в Бродівській територіальній громаді, а це участь у засіданнях виконкому та постійних комісіях. Потрібно зауважити що у зв'язку із веденням правового режиму воєнного стану повноваження старости змін не зазнали вони не змінилися. Одним із завдань відповідно до Положення про старосту , є сприяння жителям округу в підготовці документів , що подаються до органів місцевого самоврядування . Протягом 2023 року всі такі заяви були розглянуті відповідними адресатами у встановленому законодавством терміни. У звітному періоді мною проводився моніторинг стану дотримання прав і законних інтересів мешканців округу в сфері соціального захисту , культури, освіти, фізичної культури та спорту, житлово-комунального господарства , реалізацію ними право на працю та медичну допомогу. Здійснювався контроль за надходженням податків до місцевого бюджету , проводиться робота по виявлення боржників та погашення заборгованості зі сплати земельного податку, ці надходження спряють розвитку життєдіяльності територіальної громади. Забезпечую організацію діловодства , продовжую роботу розпочату у 2021 році з перезакладанні книг погосподарського обліку (21-25) роки, як виду первинного обліку , що передбачений для накопичення і систематизації відомостей, які збираємо по кожному населеному пункті  і які є необхідними для проведення державних статистичних спостережень. Це й обсяг роботи включає в себе щоденний запис інформації про усіх зареєстрованих у житлових приміщеннях мешканців. Поновлення та відображення достовірної інформації про площу будинків , рік їхньої побудови , площу земельних ділянок що надані територіальною громадою , вся ця інформація дозволяє мешканцям старостату оперативно отримати ряд послуг.

 У Гаївському старостинському окрузі за звітний період підготовлено і направлено 231 документ це листування з різними організаціями , відповіді на запити різних установ , інформації , характеристики.

У Гаївському старостинському окрузі станом на 01.01.24 року зареєстровано 2066 осіб, нараховується 807 дворогосподарств.

                    Освіта

На території Гаївського старостинського округу функціонує два заклади освіти:

-Гаївський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом;

-Гаї-Дітковецький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом.

У Гаївському ЗЗСО у 2023/2024 навчальному році навчається 56 здобувачів освіти, навчається та виховується 11дошкільнят,працює 21 педагогічних працівників, втому числі 5 сумісники .

У Гаї-Дітковецькому  ЗЗСО у 2023/2024 навчальному році навчається 63здобувачів освіти, навчається та виховується 10дошкільнят,працює 22 педагогічних працівники.

Удошкільних підрозділах функціонують дві групи (по одній у кожному ЗДО).

У Гаї-Дітковецькому ЗЗСО є шкільний автобус, який здійснює підвезення  здобувачів освіти  до Гаївського ЗЗСО та Гаї-Дітковецького ЗЗСО.

Бродівською міською радою та відділом освіти створюються умови для забезпечення прав і можливостей осіб з особливими освтніми потребами для здобуття ними освіти на всіх рівнях з урахуванням їхніх індивідуальних потреб , можливостей ,здібностей  та інтересів. Для дітей з особливими освітніми потребами у закладах овіти організоване інклюзивне навчання . У Гаї-Дітковецькому ЗЗСО здобуває освіту 2 дитини із числа ВПО. 4 здобувачі освіти Гаївського ЗЗСО та 7 здобувачів Гаї-Дітковецькі ЗЗСО навчаються за сімейною формою навчання (діти перебувають за кордоном).

      Видатки на освіту

Гаївський ЗЗСО:

-освітня субвенція – 2226593.90 грн,

- місцевий бюджет -2488517.47 грн.

Гаї-Дітковецький ЗЗСО:

-освітня субвенція –2725254.95 грн,

- місцевий бюджет -3150152.81 грн. Для організації освітнього простору Нової української школи спрямовано: Гаївський ЗЗСО-16326.00 грн. в тому числі з місцевого бюджету 240.00 грн.

Гаї- Дітковецький ЗЗСО 15835.00 в тому числі з місцевого бюджету 2685.00 грн.

Учні , вчителі , працівники шкіл , батьківська громада та активні жителі сіл готують смачні вареники , пельмені , котлети , смаколики , випікають домашнє печиво , збирають домашні закрутки , тушонки для захисників та захисниць України . Учні робили окопні свічки , щоб зігріти воїнів . Спільними зусиллями на ЗСУ в с.Гаї-Дітковецькій школі зібрано 6760 грн.  Під час Різдв’яних свят з колядою в с. Гаї за участю школярів було зібрано 25000грн. на підтримку нашим воїнам .

Медицина  

    В старостинському окрузі є фельдшерсько-акушерські пункти в селах Гаї-Дітковецькі , Гаї , Гаї-Смоленські та Дітківці.

Заробітна плата працівників , препарати та засоби для надання медичної допомоги фінансуються за рахунок коштів Національної служби здоров’я України.

З міського бюджету у 2023 році витрачено 20545,00грн на оплату енергоносіїв .

  В даній галузі працюють фахівці своєї справи , які варті більшої уваги з боку держави .

       Культура

На території Гаївського старостинського округу здійснюють свою діяльність народні доми у с. Гаї-Дітковецькі та с. Дітківці, працює бібліотека-філія у с. Гаї. У 2023 році для утримання закладів культури було використано з міського бюджету виділено 240,тис.грн, що включає в себе оплату заробітної плати працівників та витрати на комунальні послуги. Працівники культури та аматори сцени постійні учасники культурно-масових заходів нашої громади , серед яких свято «Коляди і пампуха» , відзначення Великодніх свят ; День Конституції , День Незалежності України, День захисників і захисниць , заходів із вшанування пам’яті загиблих новітніх Героїв та інші.

Також  з метою підтримки футбольної команди с. Гаї-Дітковецькі та стимулювання спортсменів брати участь у змаганнях місцевого рівня , у 2023 році з міського бюджету було профінансовано проведення навчально-тренувальних зборів у розмірі 39 тис.грн.

Налагоджена взаємодія з установами та посадовими особами , які надають соціальні послуги та соціальні допомоги.

Так , в старостинському окрузі працює 3 соціальних робітників Бродівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) , які обслуговують  осіб похилого віку.

Відділом соціального захисту населення надані допомоги мешканцям старостинського округу , в тому числі:

  • одноразову допомогу 1 особі з інвалідністю по зору І та ІІ групи на суму 750 грн.;
  • одноразову адресну допомогу одній особі з інвалідністю загального захворювання, що не може самостійно пересуватись (лежачим) в сумі 750 грн.;
  • компенсацію 2 фізичним особам, яка надає соціальні послуги (Постанова Кабінету міністрів України від 23.09.2020 №859) у розмірі 26199,54 грн.;
  • одноразову допомогу на лікування демобілізованим , звільненим в запас учасникам АТО - 3 особам на суму 45000 грн.;
  • одноразову матеріальну допомогу демобілізованим , звільненим в запас учасникам АТО(ООС) та родинам загиблих під час проведення АТО(ООС) для вирішення соціально-побутових потреб – 2 осіб на суму 4000 грн.;
  • матеріальну допомогу 3 учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та потерпілим, евакуйованим і переселеним в сумі 5250 грн.;
  • одноразову матеріальну допомогу 15 мешканцям округу, які опинилися у скрутному становищі внаслідок непередбачених обставин, на суму 72000 грн;
  • адресну матеріальну допомогу на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі , яка зобов’язалась поховати померлого – одній особі в розмірі 3000 грн.;
  • фінансування витрат на поховання учасників війни та інвалідів 1 послуга на суму 8787грн.
  • надано одноразової грошової допомоги призовникам на військову службу під час мобілізації -11чол.55000 грн.

 

Служба у справах дітей

Мною своєчасно надавалась інформація , щодо належного виконання батьківських обов'язків у сім'ях які опинилися у складних життєвих обставинах , спільно проводилися перевірки умов проживання (кількість перевірок 21 у двох сім'ях протягом 23року . На запити служби видавалися характеристики сімей та довідки про склад сім'ї для ведення особових справ дітей на обліку .

Всього на території старостинського округу зареєстровано 10 дітей , позбавлених батьківського піклування. Крім того , ще 4 дітей , позбавлених батьківського піклування , які прибули з іншої території , проживають у сім’ї опікуна. Протягом року встановлено опіку над 2 дітьми , позбавленими батьківського піклування , які є жителями даної громади і тимчасово перебувають у приватному дитячому будинку. Спільно складено акти опису майна дітей . На запит служби видано довідки про місце реєстрації та довідки про склад сім'ї дітей з метою вироблення паспортів , укомплектації особових справ дітей.

Повідомляю факти залишення дітей без батьківського піклування.

При вирішенні питання придбання житла дітям –сиротам , дітям позбавленим батьківського піклування , особи з їх числа надаю документи на запити служби . Беру участь в комісіях з питань захисту прав дитини Бродівської міської ради . Проводимо спільно  обстеження умов проживання дітей.

Здійснюємо контроль над збереженням майна .

Планується продовжити роботу щодо захисту прав та інтересів дітей і у 2024 році.

 На території старостинського округу працює адміністратор віддаленого робочого місця Центру надання адміністративних послуг Бродівської міської ради , яким у 2023 році прийнято 1296 заяв від мешканців громади, що звернулися за послугами соціального характеру та надано 493 послуги щодо реєстрації місця проживання, з них видано витягів з реєстру територіальної громади – 423. Надано 70 платних послуг з реєстрації місця проживання /зняття з реєстрації місця проживання громадян на території сіл , що дозволило отримати надходження  до бюджету від сплати адміністративного збору  в сумі 3500,00 грн.  Відтак в 2023 році прийнято та сформовано до передачі для надання різних видів допомог , пільг та субсидій 253 заяв (пільги- 46, субсидії -41, допомоги – 166) .

Мобілізаційна та оборонна робота

Проведення роботи  щодо  приписки  громадян до  призовної  дільниці Золочівського  РТЦК  та СП (без  вказання  кількості  громадян) та проведення  звіряння  облікових даних карток первинного  обліку,  прийом на  первинний  військовий  облік   прибулих  у  старостинський округ громадян та постійна  взаємодія з  першим відділом Золочівського  РТЦК  та СП в питаннях  військового  обліку та призову громадян по мобілізації;

   З початком повномасштабної агресії росії проти України 24 лютого 2022  року   за 2023рік отримано повісток- 60 вручено- 5  штук .

   На території старостинського округу співпрацюємо з    волонтерським   рухом  для допомоги ЗСУ.

Сприяю в організації  поховання  загиблих Героїв та надання  всебічної  допомоги  пораненим  воїнам та їхнім  сім'ям.

 

Щодо ремонту доріг

Проведено поточний ремонт (грейдерування) доріг на загальну суму 375998.22 грн, в тому числі: підсипка 299795.58 та грейдерування 76198.54 грн.

Підсипка , поточний ремонт с.Гаї-Смоленські :

вул. Лісова-119044 .00грн.

вул.Казьмірі 118424.00грн.

вул.Зелена 62331.68грн.

вул.Гутники,Зелена 19561,52 Грейдерування :

с. Гаї вул.Весела і вул.Кушпетівка 14784.72 грн.

с.Гаї-Дітковецькі

вул.Бічна , Крукова 10463.02грн.

вул.Татаринського ,вул. Низька , вул. Польова-22291.04грн.

 с.Дітківці

 вул. Лісова , вул. Залізнична 9098.24 грн.

На звернення жителів проведено  ремонт дороги в с. Дітківці вул. Центральна покладено асфальтне покриття .

 На поточні ремонти комунальних  доріг у 2024 році планується витратити 400 тис. грн коштів місцевого бюджету на всі старостинські округи .

На території старостинського округу з КП Броди працював один працівник. На  утримання працівника витрачено коштів в сумі 122160.83 грн.

Матеріали використані протягом року  на суму -9689.89 грн. Виконані роботи протягом року:

- збирання сміття на зупинках та прибирання територій біля адмінбудинку старостату;

- побілка дерев;

- зрізка аварійних дерев та гілляк ( повалених після буревію, дерев під електролінією );

- обкошування територій біля кладовища , доріг, пам’ятних знаків, в’їздного знаку, Народного дому ; 

- зрізка порослів біля Народного дому;

- фарбування огорожі біля Хреста, фарбування Хреста;

- вирубка самосіву;

- встановлення лавочок біля пам’ятного знаку;

- побілка дерев;

- прибирання снігу на території ДНЗ та на території Народного дому.

На попередніх зустрічах було звернення громадян с. Гаї-Дітковецькі   про продовження  вуличного освітлення на вул. Центральній. Питання вирішено позитивно.

Тож давайте поважати працю комунальників та долучатися до добрих справ для покращення життя в наших селах. Чисто там де не смітять.

Найважливішим у своїй роботі вважаю взаєморозуміння , співпрацю та довіру мешканців старостинського округу, керівництва громади , комунальних служб у спільному вирішенні проблем  та досягнення гармонії порозуміння  в такий важкий для держави час .

Допомога Збройним Силам України –чи не найголовніше у 2023 році. Небайдужі жителі старостату організовували доставку передач та посилки захисникам у зону бойових дій  і в прифронтові  шпиталі .

Воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати .

Тому найважливіше завдання на 2024 рік-продовжувати працювати на ПЕРЕМОГУ!!!

 

 

Новини на цю ж тему

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Шнирівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 29 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Шнирівського старостинського округу Зварич Оксани Романівни з жителями старостинського округу
Інформування
22.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Язлівчицького старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 29 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Язлівицького старостинського округу Заяць Мирослави Богданівни з жителями старостинського округу
Інформування
22.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Станіславчицького старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 28 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Ясінського Володимира Володимировича з жителями старостинського округу
Інформування
21.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониквянського старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 27 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Пониквянського старостинського округу Тація Юрія Володимировича з жителями старостинського округу
Інформування
20.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониковицького старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 27 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Пониковицького старостинського округу Галицького Йосипа Віталійовича з жителями старостинського округу
Інформування
20.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Лешнівського старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 26 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Білика Василя Юліяновича з жителями старостинського округу
Інформування
19.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Смільнівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 28 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Смільнівського старостинського округу Римара Олександра Євгеновича з жителями старостинського округу
Інформування
19.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Комарівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 26 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Музички Оксани Євгенівни з жителями старостинського округу
Інформування
19.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Суховільського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 25 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Суховільського старостинського округу Добрянської Тані Йосипівни з жителями старостинського округу
Інформування
18.03.2024

ГРАФІК заслуховування звітів старост перед жителями старостинських округів

Старости звітуватимуть з 25 по 29 березня.
Анонс події
18.03.2024

Звіт про роботу дільничних офіцерів поліції, які обслуговують Бродівську ТГ

У разі виникнення будь-яких питань, щодо роботи дільничних офіцерів поліції, Ви можете звернутись до керівництва відділення поліції №1 Золочівського РВП ГУНП у Львівській області за адресою м. Броди Майдан Свободи 10.
Інформування
31.01.2024

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках

1. Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області.
Громадські слухання
27.10.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування

Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області.
Громадські слухання
27.10.2023

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.
Громадські слухання
26.10.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»

«Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»
Громадські слухання
19.10.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області

«Про реорганізацію Комарівського закладу дошкільної освіти Бродівської міської ради Львівської області шляхом приєднання до Комарівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області»
Інформування
28.06.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області

«Про припинення шляхом ліквідації Бовдурівської початкової школи Бродівської міської ради Львівської області»
Інформування
28.06.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради

«Про роботу закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти з дошкільними підрозділами у літній період 2023 року»
Інформування
09.06.2023

Звіт про результати публічного громадського обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про затвердження Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки»

Проект рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про затвердження Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки» .
Інформування
25.05.2023

Звіт старости Станіславчицького старостинського округу Бродівської міської ради про проведену роботу за 2022 рік

Звіт перед жителями округу – це відповідальність та відчуття тісної співпраці мене, як старости, з односельцями.
Інформування
05.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Шнирівськогостаростинського округу за 2022 рік

Через початок повномаштабної війни, нажаль, не все вдалося реалізувати з того, що було заплановано на 2022 рік . Але завдяки підтримці міського голови, виконавчому комітету міської ради і мешканцям округу ми обов’язково реалізуємо все заплановане і необхідне для нашої громади.
Інформування
04.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Смільнівського старостинського округу за 2022 рік

Згідно положення про старосту пройшов громадські обговорення в окрузі, пізніше був затверджений сесією Бродівської міської ради.
Інформування
04.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Лешнівськогостаростинського округу за 2022 рік

Звітую про роботу Лешнівського старостинського округу за 2022рік.
Інформування
03.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Комарівського старостинського округу за 2022 рік

Керуючись Конституцією та Законами України ,розпорядженням міського голови Положенням про старосту звітую про роботу Комарівськогостаростинського округу за 2022 рік.
Інформування
03.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониковицького старостинського округу за 2022 рік

Відтак робота старостинського округу проводиться відкрито, в інтересах громади. Забезпечується в межах повноважень та фінансової можливості старостинського округу вирішенням питань жителів, пошук методів і підходів до розв'язання назрілих, гострих, життєвих питань.
Інформування
02.05.2023

Звіт старости Пониквянського старостинського округу Юрія Володимировича Тація за 2022 рік

На території округу прибуло понад 240 осіб. На обліку перебувало – 143 особи, допомога внутрішньо-переселеним – для 121 особи.
Інформування
02.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Язлівчицькогостаростинського округу за 2022 рік

У зв’язку із безпековою ситуацією на території України у 2022 році було здійснено поточний ремонт найпростішого укриття в підвальному приміщенні КУ «Народний дім с.Берлин».
Інформування
02.05.2023

ГРАФІК заслуховування звітів старост перед жителями старостинських округів

Старости звітуватимуть в округах
Анонс події
02.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про заслуховування звіту старости перед жителями Гаївського старостинського округу

О 10 годині 08 травня 2023 року в приміщенні Гаї-Дітковецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Бродівської міської ради Львівської області за адресою вулиця Центральна, будинок 66, село Гаї-Дітковецькі
Інформування
01.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про заслуховування звіту старости перед жителями Суховільського старостинського округу

О 15 годині 08 травня 2023 року в приміщенні народний дім села Суховоля за адресою вулиця Долинка, будинок 20, село Суховоля Золочівського району Львівської області відбудеться відкрита зустріч старости Суховільського старостинського округу Добрянської Тані Йосипівни з жителями старостинського округ
Інформування
01.05.2023

Звіт начальника відділення поліції №1 Золочівського РВ ГУНП у Львівській області перед населенням

Про безпекову ситуацію у громаді, роботу зі зверненнями та протидію шахрайству читайте у матеріалі.
Новина
09.02.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше