Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Смільнівського старостинського округу за 2022 рік

Інформування
04.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про заслуховування звіту старости

перед жителями Смільнівськогостаростинського округу

 

На виконання пункту 6 статті 541 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пунктів 5.1 – 5.6 Положення про старост старостинських округів, утворених на території Бродівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Бродівської міської ради Львівської області від 26 жовтня 2021 року № 478,

 

о 13 годині 30 хвилин 14 травня 2023 року в приміщенні адміністративного будинку Бродівського дочірнього лісогосподарського підприємства «Галсільліс» за адресою вул. Центральна, 36,  село Смільне Золочівського району Львівської області відбудеться відкрита зустріч старости Смільнівського старостинського округу Римара Олександра Євгеновича з жителями старостинського округу, на якій заслуховуватиметься звіт старости за 2022 рік.

 

Під час зустрічі жителі старостинського округу мають можливість поставити запитання, висловити зауваження та внести пропозиції.

 

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ

старости Смільнівського старостинського округу

за 2022 рік

 

 Я, Римар Олександр, з 04.01.2022р працюю на посаді старости

Смільнівського старостинського округу.

 Згідно положення про старосту пройшов громадські обговорення в окрузі, пізніше був затверджений сесією Бродівської міської ради.

Підпорядкований міському голові та підзвітний міській раді. Є членом Виконавчого комітету ради, представляю інтереси всіх  жителів громади в раді. Проводжу прийом громадян щоденно протягом року. Сприяю жителям нашого округу у підготовці документів, що подаються до міської ради.

            У своїй діяльності керуюся Конституцією і Законами України, постановами Верховної Ради України, указами і розпорядженнями Президента України, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, Статутом, Регламентом Бродівської міської ради, іншими нормативними актами, Положенням про старосту, правилами внутрішнього трудового розпорядку в Бродівській міській раді та іншими рішеннями міської ради.

           Беру участь у засіданнях виконавчого комітету міської ради, виконую доручення ради, міського голови.

           Надаю довідки, акти обстеження, характеристики, повідомлення, відповіді на запити, веду облік військовозобов’язаних осіб, веду погосподарський облік об’єктів в окрузі.

           До складу Смільнівського округу входить 2 населених пункти, зокрема с.Смільне-270 дворів(767 жителів), с.Сидинівка-75 дворів(142жителі). Всього по округу-345дворів(909 жителів).

           На території округу провадять свою діяльність такі підприємства як: СТзОВ ”Сидинівка”, ДЛГП ”Галсільліс”, ПРАТ ”УкрАгро НПК”, ТОВ ”Будова-Захід”, АТ ”Українська залізниця”, ПАТ ”Укртранснафта ЛВДС Броди”, ТОВ ”Агрофонд”, ТзОВ ”Галич Лан”, ТОВ ”СнекТрейд” Україна.

 

          За період моєї роботи особисто було прийнято 143 громадян, яким було надано консультації щодо вирішення питання їхнього звернення, було видано 97 довідок різного змісту.

 

Медицина

В старостинському окрузі працює фельдшерсько-акушерський пункт в селі Смільне.

Заробітна плата, препарати та засоби для надання медичної допомоги фінансуються за рахунок коштів Національної служби здоров’я України.

З міського бюджету у 2022 році витрачено18496,00грн на оплату енергоносіїв.

 

Культура

На території Смільнівського старостинського округу працює бібліотека-філія у с.Сидинівка. У 2022 році для її діяльності з міського бюджету було використано 62,3тис грн, що включає в себе оплату заробітної плати та витрати на комунальні послуги.

Жителі старостинського округу - аматори сцени були активними  учасниками культурно-масових та спортивних заходів нашої громади, серед яких свято «Коляди і пампуха», Кубок Бродівської громади з футболу тощо.

 

У 2022 році у с.Смільне відбулось урочисте відкриття місцевого стадіону, на закупівлю спортивного інвентарю, а саме воротарських

футбольних сіток, волейбольної сітки та м’ячів з міського бюджету було скеровано 8000 грн.

З метою підтримки футбольної команди с.Смільне та стимулювання спортсменів брати участь у змаганнях місцевого рівня, у 2022 році з міського бюджету було профінансовано проведення навчально-тренувальних зборів у розмірі 15 тис.грн.

Облаштовано для молоді волейбольну площадку у с.Смільне.

Проведені роботи по благоустрою на двох дитячих майданчиках.

До новорічних свят проведено конкурс по оформленню садиб ”Новорічно-Різдвяний декор”, переможцям вручені подяки, подарунки.

Започатковано встановлення новорічної ялинки в центрі с.Смільне, проведено для дітей округу свято Миколая, на якому діти отримали понад 100 подарунків.

 

Налагоджена взаємодія з установами та посадовими особами, які надають соціальні послуги та соціальні допомоги.

Так, в старостинському окрузі працює 1 соціальний робітник Бродівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), який обслуговує 11 осіб похилого віку. За 2022 рік надано 684  соціальні послуги.

Відділом соціального захисту населення надані допомоги мешканцям старостинського округу, в тому числі:

одноразову допомогу 3 особам з інвалідністю по зору І та ІІ групи на суму 3000 грн.;

одноразову матеріальну допомогу демобілізованим,  звільненим в запас учасникам АТО(ООС) та родинам загиблих під час проведення АТО(ООС) для вирішення соціально-побутових потреб – 1 особі в розмірі 2000 грн.;

відшкодовано пільги за послуги зв'язку для 3 громадян на суму 1908грн;

матеріальну допомогу  учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та потерпілим, евакуйованим і переселеним в сумі 750 грн.;

одноразову адресну допомогу учаснику бойових дій війни в Афганістані,  ветерану України на суму 2500 грн.;

одноразову матеріальну допомогу  3 мешканцям округу, які опинилися у скрутному становищі внаслідок непередбачених обставин, на суму 30000грн;

адресну матеріальну  допомогу на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалась поховати померлого – 2особамна загальну суму6000 грн.

 На території старостинського округу фактично проживає одна сімя, яка опинилася у складних життєвих обставинах. 

Забезпечено взаємоінформування із службою у справах дітей в усній та письмовій формі щодо вирішення потреб та проблем сімей з дітьми підоблікових категорій служби. На запит служби у справах дітей видано довідки про місце реєстрації та довідки про склад сім’ї дітей з метою укомплектації особових справ дітей в службі у справах дітей.

Забезпечено проведення обстеження умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах (4 перевірки умов проживання протягом року).

Планується продовжити роботу щодо захисту прав та інтересів дітей і у 2023 році.

На території старостинського округу працює адміністратор віддаленого робочого місця Центру надання адміністративних послуг Бродівської міської ради, яким у 2022 році прийнято 220 заяв від мешканців громади, що звернулися за послугами соціального характеру та надано 292 послуги щодо реєстрації місця проживання, з них видано витягів з реєстру територіальної громади -55.

 

Цивільний захист населення.

Проведена робота щодо приписки громадян до призивної дільниці Золочівського РТЦК та СП. Проведено звіряння облікових даних карток первинного обліку шляхом подвірного обходу, здійснювався прийом на Первинний військовий облік прибулих у старостинський округ громадян, постійно проводилась взаємодія з першим відділом Золочівського РТЦК та СП в питаннях військового обліку та призову громадян по мобілізації.

Від початку повномасштабного вторгнення російського агресора в Україну робота була мобілізована на підтримку ЗСУ. Проводився збір продуктів харчування, речей необхідних для воїнів, вимушено переселених осіб. Було прийнято на проживання понад 90 чоловік ВПО, яким надавалася допомога продуктами харчування, дровами.

Громадою було зібрано понад 42тис. гривень для придбання тепловізора для нашого воїна земляка.

В окрузі було створене Добровольче формування міської територіальної громади. Проводились патрулювання на території громади членами формування.

 

Протягом року проводився догляд за комунальними дорогами та дорогою загального значення місцевого користування шляхом грейдерування.

Проведено поточний ремонт (профілювання) доріг з додаванням нового матеріалу (улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи

із щебеню) в селі Смільне на площі коштів місцевого бюджету3680 метрів квадратних на суму 113791 грн.

На поточні ремонти доріг у 2023 році планується витратити 300 тис. грн.

 

Пріоритетним напрямком роботи у звітному році був благоустрій території старостинського округу. Проведено такі роботи:

-приведено до належного стану територію біля каплички в с.Сидинівка;

-організовано і проведено вивезення сміття із території сільського кладовища;

-проведено ремонти зупинок в с.Смільне і с.Сидинівка;

-реконструкція майданчика в центрі с.Смільне, висаджені туї, кущі декоративних порід;

-відремонтовано дошку оголошень,виготовлено 2 нових дошки, які встановлені біля ФАП с.Смільне і зупинки в с.Сидинівка;

-проведено очистку пішохідної доріжки вздовж дороги Смільне-Броди від деревної і трав’яної рослинності;

-згідно наданих дозволів Бродівською міською радою на протязі року було видалено 15 хворих, сухостійних дерев в с.Смільне і с.Сидинівка;

-щомісячно проводився збір і вивезення побутових відходів, з червня місяця в окрузі встановлено 10 контейнерів на ТПВ.

В старостинському окрузі з травня до жовтня 2022 року працював робітник із благоустрою. На його роботу з бюджету виділено 87531 грн., в тому числі  4200 грн. на матеріали.

          Велика увага приділялася догляду і ремонту водопровідної мережі в населених пунктах:

          -ліквідовано 4 прориви труб на водогоні;

          -проведено утеплення системи біля водонапірних веж;

          -встановлено нову огорожу санітарної зони біля водонапірної в урочищі Голотівка;

          -відремонтовані крани-засувки в колодязях водогону;

          -замінені пошкоджені бетонні кришки колодязів з пожежними гідрантами;

          -опломбовано крани водопроводу в господарських дворах мешканців, які використовують воду із власних свердловин.

          На протязі року проводилися роботи по обслуговуванні мережі вуличного освітлення.

Хочу згадати про ідейних, небайдужих людей округу, благодійників, які допомагають на волонтерських засадах у розвитку сіл. А саме: Володимир Мокринський  директор ДЛГП ”Галсільліс”, Іван Мигаль директор ТОВ ”Агрофонд”, підприємці: Михайло Довбета, Володимир Худзік, Андрій Островський, Петро Дзьоба, Микола Дубас, мешканці: Руслан Чучман, Іванна Карплюк, Петро Позняк, Роман Левків,Марія Губар, Віталій Петецький. Дякую за допомогу!

Хочеться сподіватися, що таких людей буде більше.

      Дякую міському голові Анатолію Андрійовичу Белею, працівникам Бродівської міської ради за співпрацю, за допомогу у вирішенні питань округу, керівникам комунальних підприємств, всім, хто підтримує і допомагає.

Дякую ЗСУ за захист та можливість виконувати нашу щоденну роботу під мирним небом.

 

Новини на цю ж тему

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Шнирівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 29 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Шнирівського старостинського округу Зварич Оксани Романівни з жителями старостинського округу
Інформування
22.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Язлівчицького старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 29 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Язлівицького старостинського округу Заяць Мирослави Богданівни з жителями старостинського округу
Інформування
22.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Станіславчицького старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 28 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Ясінського Володимира Володимировича з жителями старостинського округу
Інформування
21.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониквянського старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 27 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Пониквянського старостинського округу Тація Юрія Володимировича з жителями старостинського округу
Інформування
20.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониковицького старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 27 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Пониковицького старостинського округу Галицького Йосипа Віталійовича з жителями старостинського округу
Інформування
20.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Лешнівського старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 26 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Білика Василя Юліяновича з жителями старостинського округу
Інформування
19.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Смільнівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 28 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Смільнівського старостинського округу Римара Олександра Євгеновича з жителями старостинського округу
Інформування
19.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Комарівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 26 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Музички Оксани Євгенівни з жителями старостинського округу
Інформування
19.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Суховільського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 25 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Суховільського старостинського округу Добрянської Тані Йосипівни з жителями старостинського округу
Інформування
18.03.2024

ГРАФІК заслуховування звітів старост перед жителями старостинських округів

Старости звітуватимуть з 25 по 29 березня.
Анонс події
18.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Гаївського старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 25 березня 2023 року відбудеться відкрита зустріч старости Гаївського старостинського округу Пушки Віри Євгенівни з жителями старостинського округу
Інформування
18.03.2024

Звіт про роботу дільничних офіцерів поліції, які обслуговують Бродівську ТГ

У разі виникнення будь-яких питань, щодо роботи дільничних офіцерів поліції, Ви можете звернутись до керівництва відділення поліції №1 Золочівського РВП ГУНП у Львівській області за адресою м. Броди Майдан Свободи 10.
Інформування
31.01.2024

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках

1. Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області.
Громадські слухання
27.10.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування

Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області.
Громадські слухання
27.10.2023

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.
Громадські слухання
26.10.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»

«Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»
Громадські слухання
19.10.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області

«Про реорганізацію Комарівського закладу дошкільної освіти Бродівської міської ради Львівської області шляхом приєднання до Комарівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області»
Інформування
28.06.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області

«Про припинення шляхом ліквідації Бовдурівської початкової школи Бродівської міської ради Львівської області»
Інформування
28.06.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради

«Про роботу закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти з дошкільними підрозділами у літній період 2023 року»
Інформування
09.06.2023

Звіт про результати публічного громадського обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про затвердження Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки»

Проект рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про затвердження Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки» .
Інформування
25.05.2023

Звіт старости Станіславчицького старостинського округу Бродівської міської ради про проведену роботу за 2022 рік

Звіт перед жителями округу – це відповідальність та відчуття тісної співпраці мене, як старости, з односельцями.
Інформування
05.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Шнирівськогостаростинського округу за 2022 рік

Через початок повномаштабної війни, нажаль, не все вдалося реалізувати з того, що було заплановано на 2022 рік . Але завдяки підтримці міського голови, виконавчому комітету міської ради і мешканцям округу ми обов’язково реалізуємо все заплановане і необхідне для нашої громади.
Інформування
04.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Лешнівськогостаростинського округу за 2022 рік

Звітую про роботу Лешнівського старостинського округу за 2022рік.
Інформування
03.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Комарівського старостинського округу за 2022 рік

Керуючись Конституцією та Законами України ,розпорядженням міського голови Положенням про старосту звітую про роботу Комарівськогостаростинського округу за 2022 рік.
Інформування
03.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониковицького старостинського округу за 2022 рік

Відтак робота старостинського округу проводиться відкрито, в інтересах громади. Забезпечується в межах повноважень та фінансової можливості старостинського округу вирішенням питань жителів, пошук методів і підходів до розв'язання назрілих, гострих, життєвих питань.
Інформування
02.05.2023

Звіт старости Пониквянського старостинського округу Юрія Володимировича Тація за 2022 рік

На території округу прибуло понад 240 осіб. На обліку перебувало – 143 особи, допомога внутрішньо-переселеним – для 121 особи.
Інформування
02.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Язлівчицькогостаростинського округу за 2022 рік

У зв’язку із безпековою ситуацією на території України у 2022 році було здійснено поточний ремонт найпростішого укриття в підвальному приміщенні КУ «Народний дім с.Берлин».
Інформування
02.05.2023

ГРАФІК заслуховування звітів старост перед жителями старостинських округів

Старости звітуватимуть в округах
Анонс події
02.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про заслуховування звіту старости перед жителями Гаївського старостинського округу

О 10 годині 08 травня 2023 року в приміщенні Гаї-Дітковецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Бродівської міської ради Львівської області за адресою вулиця Центральна, будинок 66, село Гаї-Дітковецькі
Інформування
01.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про заслуховування звіту старости перед жителями Суховільського старостинського округу

О 15 годині 08 травня 2023 року в приміщенні народний дім села Суховоля за адресою вулиця Долинка, будинок 20, село Суховоля Золочівського району Львівської області відбудеться відкрита зустріч старости Суховільського старостинського округу Добрянської Тані Йосипівни з жителями старостинського округ
Інформування
01.05.2023

Звіт начальника відділення поліції №1 Золочівського РВ ГУНП у Львівській області перед населенням

Про безпекову ситуацію у громаді, роботу зі зверненнями та протидію шахрайству читайте у матеріалі.
Новина
09.02.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше