Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Лешнівського старостинського округу за 2023 рік

Інформування
19.03.2024

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про заслуховування звіту старости

перед жителями Лешнівського старостинського округу

На виконання пункту 6 статті 541 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пунктів 5.1 – 5.6 Положення про старост старостинських округів, утворених на території Бродівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Бродівської міської ради Львівської області від 26 жовтня 2021 року № 478,

о 10 годині 26 березня 2024 року в приміщенні народного дому села Лешнів за адресою вулиця Центральна, будинок 2, село Лешнів Золочівського району Львівської області відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Білика Василя Юліяновича з жителями старостинського округу, на якій заслуховуватиметься звіт старости за 2023 рік.

Під час зустрічі жителі старостинського округу мають можливість поставити запитання, висловити зауваження та внести пропозиції.

 

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ

старости Лешнівського старостинського округу

за 2023 рік

Я, Білик Василь Юліанович, староста Лешнівського старостинського округу Бродівської міської територіальної громади. В роботі керуюся Конституцією  та Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламентом Бродівської міської ради та «Положенням про старост старостинських округів, утворених на території Бродівської  міської територіальної громади» затвердженого рішенням Бродівської міської ради від 26 жовтня 2021року №478 в якому прийнято, що староста:

- є членом виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області за посадою;

- надає адміністративні послуги;

- виконує завдання адміністратора Центру надання адміністративних послуг Бродівської міської ради .

Беру участь в засіданнях виконавчого комітету Бродівської міської ради. Виконую доручення Бродівської міської ради, її виконавчого комітету і міського голови.

Сприяю жителям нашого старостинського округу у підготовці документів, що подаються до органів місцевого самоврядування та місцевих органів влади. Проводжу прийом громадян згідно графіку затвердженого розпорядженням міського голови.

На протязі 2023року  на вимогу громадян і установ було надано:  433 - довідки різного характеру, складено 92- акти обстеження, 30- звернень та 19- відповідей на звернення.

Згідно розпоряджень проводилося оповіщення військовозобов’язаних.                Здійснюю персонально – первинний облік  військовозобов’язаних та призовників  та  здійснюю заходи із ведення погосподарського обліку. Проводилася робота  щодо  приписки  громадян до  призовної  дільниці Золочівського  РТЦК  та СП  та проведення  звіряння  облікових даних карток                Первинного  обліку шляхом  подвірного обходу, прийом на первинний -військовий облік  прибулих  у  старостинський округ громадян та постійна  взаємодія з  першим відділом Золочівського  РТЦК  та СП в питаннях  військового обліку та призову громадян по мобілізації.  

На території Лешнівського старостинського округу в 5 населених пунктах зареєстровано 1984 людини.

Населений пункт

Кількість

населення

Неповнолітні діти

Народилося дітей

Померло людей

Лешнів

1060

222

9

15

Піски

486

100

8

2

Лісове

112

35

-

-

Грималівка

204

47

4

1

Королівка

122

27

1

1

Всього

1984

431

22

19

 

На території округу працює  віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП Бродівської міської ради.

За 2023рік адміністратор надала – 646 послуги, з яких: 332- це реєстрація місця проживання (видано витягів з Реєстру територіальної громади – 279),  308- це адміністративні послуги різного характеру  (оформлення пільг -43, субсидій -83) та  послуг є-Малятко-6

Вже пів року триває пілотний проект нових сервісів для мешканців Лешнівського старостинського округу Бродівської міської територіальної громади «Віртуальний адміністратор», що реалізується за підтримки управління з питань цифрового розвитку Львівської облдержадміністрації та шведсько-українського проєкту «Prosto».

Нагадуємо, що метою проекту є забезпечення доступності до послуг, особливо у віддалених сільських територіях, шляхом впровадження системи відеоконсультування для заявників з суб’єктами надання адміністративних і публічних послуг.

Завдяки цьому сервісу мешканці мають можливість не лише отримувати вичерпні та кваліфіковані консультації від представників ЦHAП, але й підготувати необхідний пакет документів для отримання  послуги та відправити  суб’єкту звернення паперові та/або електронні документи, зекономити при цьому час та кошти.

Адміністратором віддаленого робочого місця в с.Лешнів  вже було організовано проведення  відеоконсультування мешканців  старостинського округу щодо отримання адміністративних послуг  у сфері соціального захисту,  Пенсійного фонду України, реєстрації актів цивільного стану, послуг державної податкової інспекції та Львівської філії "Газмережі",  ПРАТ «Львівобленерго».

Запроваджений новий сервіс забезпечує принцип доступності до послуг, оскільки мешканці відділених сіл громади, в тому числі працівник ЦНАП,  отримують консультацію безпосередньо на місці, не витрачаючи час і гроші, щоб приїхати до центру громади.

 

                       Комунальний працівник КП   «БРОДИ»

Впродовж 2023року на території старостинського округу працював комунальний працівник який був забезпечений матеріалами згідно виконання робіт, які  отримував від КП  «Броди». Від Проекту «ГОВЕРЛА» отримано мотокосу та бензопилу  для полегшення і зручності в виконанні робіт.

Виконані роботи протягом року:

-збирання сміття на зупинках та прибирання територій біля адмінбудинку та  біля сміттєвих баків;

-побілка дерев;

-зрізка аварійних дерев та гілляк (повалених після буревію, дерев під електролінією);

-ремонт огорожі біля адмінбудинку;

-обкошування територій біля кладовищ, доріг, костелу, Народних домів, каплички, амбулаторії та автобусних зупинок;

-зрізка порослів та сухого гілля біля Народного дому;

- ремонт та фарбування автобусних зупинок с. Королівка 2 одиниці, с.Піски, с. Лешнів, с. Грималівка;

-вирубка  кущів самосіву біля зупинки с.Грималівка та с.Королівка;

-знищення борщівнику на території округу;

-побілка дерев;

-прибирання снігу біля адмінбудинку, території Народного дому

 -громадою с.Лісове відремонтовано та пофарбовано дитячий майданчик (фарбу надало КП «Броди»)

В селі Лешнів продовжено лінії вуличного освітлення по вул..Ліснича, вул..Дитяча, вул..Садова в селі Піски по вул..Весела та вул..Шкільна. Постійно проводиться заміна непрацюючих лампочок та заміна світильників.

КП «Броди» надавало послуги з вивезення твердих побутових відходів.

 

                                          Ремонт доріг в 2023р                                      

 Бродівською міською радою профінансовано ремонт комунальних доріг.

підсипка

вул.Зелена с.Піски

-

48446,00

підсипка

вул.Бічна с.Грималівка

-

45373,00

підсипка

вул.Дитяча с.Лешнів

-

22088,00

підсипка

вул.Лугова с.Лешнів

-

36073,00

підсипка

вул.Підліскна

с.Королівка

-

46182,35

грейдерування

 с.Лісові,

-

6141,30

грейдерування

 с.Королівка

-

7506,05

грейдерування

 с.Піски

-

6141,30

грейдерування

 с.Грималівка

-

5457,60

грейдерування

 с.Лешнів

-

29114,73

 

підсипка

198162,35

 
 

грейдерування

54360,98

 
 

Разом

252523,33

 

 

                                         Служба в справах захисту дітей.

На запит служби у справах дітей Бродівської міської ради надавалась письмова інформація та здійснювалися обстеження умов проживання, проводилися роз’яснювальні бесіди  з батьками у сім’ях, де виник спір щодо визначення місця проживання дітей; 

Брав  участь у підготовці доказової бази (документи, свідки) у справі про доцільність позбавлення батьківських прав батьків відносно дітей для звернення до суду.

Надавав інформацію та повідомлення в усній та письмовій формі в службу у справах дітей про сім’ї, в яких батьки ухилялися від виконання своїх обов’язків з виховання дитини, спільно проводили профілактичні бесіди з відповідними сім’ями щодо протидії негативним наслідкам  (кількість перевірок - 32 у 5 сім’ях протягом 2023 року). На запит служби у справах дітей видавалися характеристики сімей та довідки про склад сім’ї для ведення особових справ дітей на обліку.

Службі у справах дітей надавалися довідки про місце реєстрації, довідки про склад сім’ї та письмові характеристики щодо сімей з дітьми підоблікових категорій з метою укомплектації документів, які містяться в особових справах дітей.

 

               План проведення заходів у сфері захисту прав дітей на 2024 рік.

  1. Забезпечити взаємоінформування із службою у справах дітей щодо вирішення потреб та проблем сімей з дітьми підоблікових категорій (шляхом письмового та усного повідомлення про проблеми та потреби, надання характеристик сімей, у разі необхідності -довідок про місце реєстрації дітей або фактичне місце проживання).
  2. У разі, якщо стане відомо про факт залишення дітей без батьківського піклування забезпечувати інформування щодо них служби у справах дітей. Водночас необхідно надати інформацію про місце знаходження дитини, її вік, відомості про батьків або осіб, які їх замінюють, обставини, за яких дитина залишилась без батьківського піклування, та іншу інформацію, що має істотне значення.
  3. У разі потреби забезпечувати участь у комісії з питань захисту прав дитини Бродівської міської ради.
  4. Спільно із службою у справах дітей або у разі термінового запиту служби у справах дітей здійснювати обстеження умов проживання дітей підоблікових категорій, дітей, що проживають з батьками, між якими виникає спір щодо участі у вихованні дітей, визначенні місця проживання дітей, підтвердження місця проживання з метою тимчасового виїзду за кордон та ін. Надавати письмові характеристики щодо сімей, в яких виховуються діти у разі виникнення потреби.

 

                                Соціальний  захист населення.

 ідділ соціального захисту населення  Бродівської міської ради надав допомоги, на  звернення громадян по програмах, на загальну суму 234086грн. а саме:

Надання одноразової адресної допомоги особам з інвалідністю загального захворювання, що не можуть самостійно пересуватись (лежачим) – 1 особа на суму 750грн.

Виплата компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги (Постанова Кабінету міністрів України від 23.09.2020 №859)  -  3 особи  на  суму  59015грн.

Надання одноразової допомоги на лікування демобілізованим, звільненим в запас учасникам АТО  (ООС) та членам сімей загиблих учасників АТО (ООС) і учасникам АТО (ООС) – бійцям добровольчих формувань, особам, які постраждали під час участі у масових акціях громадського протесту у період з 21.11.2013 року по 21.02.2014 року -            5 осіб    на суму   70000грн.

 Надання   50 % пільг  на відшкодування вартості житлово-комунальних послуг для членів родин загиблих в АТО (ООС) - 4 особи  на суму  14344грн.

Виділення коштів на виплату матеріальної допомоги учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС -  1 особа  на суму  2250грн.

Виділення коштів на виплату одноразової матеріальної допомоги  мешканцям району, які опинилися у скрутному становищі внаслідок непередбачених обставин  -   9 осіб на суму 34000грн.

Надання адресної матеріальної  допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалась поховати померлого -   3 особи на суму  9000грн.

Фінансування витрат на поховання або відшкодування витрат на здійснене поховання учасників бойових дій та інвалідів війни та транспортування тіл померлих за рахунок міського бюджету -                         2особи на суму 12527грн.

Надання одноразової допомоги політв’язням і репресованим   -                    2 особи на суму 2200грн.

Надання одноразової грошової допомоги призваним на військову службу під час мобілізації, які уклали контракт внаслідок оголошення рішення про мобілізацію або воєнного стану, прирівняним до них іншим особам  -  6  осіб на суму  30000грн.

 

                         Соціальне обслуговування населення.

       На території округу працює два соціальних працівники Бродівського територіального центру соціального обслуговування населення які обслуговують 20 підопічних.   В 2023році  надано 4625 послуг.

 

                                          Освіта

На території Лешнівського старостинського округу функціонує  три  заклади  освіти:

-Лешнівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ;

-Пісківський заклад загальної середньої І ступеня;

-Лешнівський  заклад дошкільної освіти.

У Лешнівському  ЗЗСО  у 2023/2024 навчальному році навчається 211 здобувачів  освіти( в 2022/2023 було 206), працює 27 педагогічних працівників. До школи довозиться 69 учнів  шкільним автобусом.

У Пісківському  ЗЗСО у 2023/2024 навчальному році навчається 30 здобувачів освіти (в 2022/2023 було 24 ), працює 4 педагогічних працівники. До школи довозиться 9 учнів  шкільним автобусом Лешнівського ЗЗСО.

Бродівською міською радою та відділом освіти створюються умови для забезпечення прав і можливостей осіб з особливими освітніми потребами для здобуття ними освіти на всіх рівнях освіти з урахуванням їхніх індивідуальних потреб, можливостей, здібностей та інтересів.

У ЗЗСО  для дітей з особливими освітніми потребами організоване інклюзивне навчання  ( Лешнівський ЗЗСО -2 інклюзивних  класи, Пісківський ЗЗСО – 1 інклюзивний клас).

У Лешнівському ЗДО функціонує чотири  групи , у яких навчається і виховується  64 дитини ( було 60). Працює 11  педагогічних працівників.

З метою забезпечення рівного доступу до освіти дітей з особливими освітніми потребами у закладі дошкільної освіти функціонує 2 інклюзивних групи, у якій навчається і виховується 5 дітей з особливо освітніми потребами.

 Згідно обліку кількість учнів в 2023-2024 навчальному році в порівнянні з 2022-2023роком кількість збільшилася на 14учнів.

У зв’язку із трансформацією освітньої сфери для забезпечення нової якості освіти на всіх рівнях:

 Лешнівський  заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів з 01 вересня 2027 року буде перепрофільовано (змінено тип)  у Лешнівську гімназію ;

Пісківський заклад загальної середньої освіти  І ступеня  буде перейменовано  у Пісківську початкову школу.

 

ЗЗСО

          Видатки на освіту

освітня субвенція

місцевий бюджет

спеціальний фонд

 ЛешнівськийЗЗСО

3876719,19

3590703,87

78900,00

Пісківський ЗЗСО

662070,47

454638,00

 

Разом

4538789,66

4045341,87

 

 

Для  організації освітнього простору Нової  української школи у Лешнівському ЗЗСО спрямовано 158310,00 грн., в тому числі співфінансування з місцевого бюджету -2685,00 грн.

Для оновлення матеріально-технічної бази за рахунок  місцевого бюджету профінансовано :

-придбання дошок, брусів та плінтусів для заміни підлоги  у  трьох класних кімнатах Лешнівського ЗЗСО  на суму 113 250 грн.,

-придбання металопластикових вікон з демонтажем, монтажем, облаштуванням підвіконня  на всю  Лешнівську ЗЗСО  на суму 290 000 грн.,

-розроблено проєктно-кошторисну документацію робочого плану на будівництво резервного  питного водопостачання у Лешнівському ЗЗСО  на суму 29 900,00 грн.,

-проведено капітальний ремонт фасаду Лешнівського ЗДО на суму 1 500 000 грн.,

-придбано насос для котельні Лешнівського ЗДО  на суму 8 000 грн.

Лешнівський ЗЗСО отримав для шкільної їдальні у межах проєкту USAID «Говерла»  морозильну шафу на суму 86 544,35 грн.

За допомогою батьків, учнів, педагогічного колективу, техпрацівників, опалювачів, благодійника – Богдана Зробка та всіх небайдужих  було частково придбано та  облаштовано огорожу Лешнівського ЗЗСО і ще придбано  частину огорожі, яку планується встановити в подальшому  та облаштовано бетонну доріжку.

    За благодійні кошти від ТОВ «Агрофонд», директори Іван Мигаль і Василь Лемех, встановлено двоє вхідних металопластикових дверей.

   ПП «Агрофірма «Лугове», директор Попроцький Орест Васильович, надало кошти для  придбання музичних колонок Лешнівської ЗЗСО.

    До Дня Св’ятого Миколая агрофірми «Лугове» та «АгроФонд» надали подарунки для учнів початкових класів та вихованців дитячого садка.

     

                                        Культура

На території Лешнівського старостинського округу здійснюють свою діяльність народні доми у с.Лешнів, с.Грималівка, с.Піски, с.Королівка, працюють бібліотеки-філії у с.Лешнів та с.Грималівка. У 2023 році для утримання закладів культури було використано з міського бюджету 685,9тис грн, що включає в себе оплату заробітної плати працівників та витрати на комунальні послуги. Працівники культури та аматори сцени постійні учасники культурно-масових заходів нашої громади, серед яких  відзначення новорічних свят, Великодніх свят, День Конституції, День Незалежності України, День захисників і захисниць, заходів із вшанування пам’яті загиблих новітніх Героїв та інші.

На території старостинського округу відбувалися благодійні акції та майстер-класи на підтримку Збройних сил України та зібрано 74600грн.

 

 

                                 Медицина

У відповідності до затвердженої Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Бродівська центральна міська лікарня» Бродівської міської ради Львівської області на 2022-2024 роки за рахунок коштів міського бюджету придбано модульний будинок для розміщення фельдшерсько – акушерського пункту  в село Піски на суму  – 498,89 тис.грн.

Витрати на енергоносії по Лешнівському старостинських округу становлять – 145544,96грн..

На території старостинського округу,   в допомозі нашим захисникам Вітчизни,  надають допомогу всі не байдужі громадяни. В освітніх закладах  та закладах культури проводилися благодійні заходи для збору коштів, проводилися ярмарки. Учні, батьки та небайдужі приймали активну участь в плетінні захисних сіток та захисних костюмів («кикімор»), в виготовлені окопних свічок. Готували смаколики, збирали продукти харчування та предмети першої необхідності для передачі  військовим на передову.  Дякую організаторам та виконавцям за плідну працю для перемоги.

 Дякую всім хто працює на благо нашої громади, волонтерам та всім хто в час великих випробувань, в час війни долучається до допомоги збройним силам України.

 

 

 

Новини на цю ж тему

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Шнирівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 29 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Шнирівського старостинського округу Зварич Оксани Романівни з жителями старостинського округу
Інформування
22.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Язлівчицького старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 29 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Язлівицького старостинського округу Заяць Мирослави Богданівни з жителями старостинського округу
Інформування
22.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Станіславчицького старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 28 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Ясінського Володимира Володимировича з жителями старостинського округу
Інформування
21.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониквянського старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 27 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Пониквянського старостинського округу Тація Юрія Володимировича з жителями старостинського округу
Інформування
20.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониковицького старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 27 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Пониковицького старостинського округу Галицького Йосипа Віталійовича з жителями старостинського округу
Інформування
20.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Смільнівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 28 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Смільнівського старостинського округу Римара Олександра Євгеновича з жителями старостинського округу
Інформування
19.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Комарівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 26 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Музички Оксани Євгенівни з жителями старостинського округу
Інформування
19.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Суховільського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 25 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Суховільського старостинського округу Добрянської Тані Йосипівни з жителями старостинського округу
Інформування
18.03.2024

ГРАФІК заслуховування звітів старост перед жителями старостинських округів

Старости звітуватимуть з 25 по 29 березня.
Анонс події
18.03.2024

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Гаївського старостинського округу за 2023 рік

О 10 годині 25 березня 2023 року відбудеться відкрита зустріч старости Гаївського старостинського округу Пушки Віри Євгенівни з жителями старостинського округу
Інформування
18.03.2024

Звіт про роботу дільничних офіцерів поліції, які обслуговують Бродівську ТГ

У разі виникнення будь-яких питань, щодо роботи дільничних офіцерів поліції, Ви можете звернутись до керівництва відділення поліції №1 Золочівського РВП ГУНП у Львівській області за адресою м. Броди Майдан Свободи 10.
Інформування
31.01.2024

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках

1. Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області.
Громадські слухання
27.10.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування

Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області.
Громадські слухання
27.10.2023

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.
Громадські слухання
26.10.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»

«Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»
Громадські слухання
19.10.2023

До відома мешканців Лешнівського старостинського округу

Агрофірма «Галич Лан» встановила автоматичну охорону (електропастух)
Інформування
27.07.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області

«Про реорганізацію Комарівського закладу дошкільної освіти Бродівської міської ради Львівської області шляхом приєднання до Комарівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області»
Інформування
28.06.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області

«Про припинення шляхом ліквідації Бовдурівської початкової школи Бродівської міської ради Львівської області»
Інформування
28.06.2023

ТзОВ "Волинь Агро" повідомляє про обробіток посівів сої

До уваги мешканців с. Лешнів
Інформування
21.06.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради

«Про роботу закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти з дошкільними підрозділами у літній період 2023 року»
Інформування
09.06.2023

ТзОВ "Волинь Агро" інформує про заплановані роботи з обробітку посівів

Оприскування буде проводитись на полях біля села Лешнів
Інформування
08.06.2023

Звіт про результати публічного громадського обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про затвердження Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки»

Проект рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про затвердження Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки» .
Інформування
25.05.2023

Звіт старости Станіславчицького старостинського округу Бродівської міської ради про проведену роботу за 2022 рік

Звіт перед жителями округу – це відповідальність та відчуття тісної співпраці мене, як старости, з односельцями.
Інформування
05.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Шнирівськогостаростинського округу за 2022 рік

Через початок повномаштабної війни, нажаль, не все вдалося реалізувати з того, що було заплановано на 2022 рік . Але завдяки підтримці міського голови, виконавчому комітету міської ради і мешканцям округу ми обов’язково реалізуємо все заплановане і необхідне для нашої громади.
Інформування
04.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Смільнівського старостинського округу за 2022 рік

Згідно положення про старосту пройшов громадські обговорення в окрузі, пізніше був затверджений сесією Бродівської міської ради.
Інформування
04.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Лешнівськогостаростинського округу за 2022 рік

Звітую про роботу Лешнівського старостинського округу за 2022рік.
Інформування
03.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Комарівського старостинського округу за 2022 рік

Керуючись Конституцією та Законами України ,розпорядженням міського голови Положенням про старосту звітую про роботу Комарівськогостаростинського округу за 2022 рік.
Інформування
03.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Пониковицького старостинського округу за 2022 рік

Відтак робота старостинського округу проводиться відкрито, в інтересах громади. Забезпечується в межах повноважень та фінансової можливості старостинського округу вирішенням питань жителів, пошук методів і підходів до розв'язання назрілих, гострих, життєвих питань.
Інформування
02.05.2023

Звіт старости Пониквянського старостинського округу Юрія Володимировича Тація за 2022 рік

На території округу прибуло понад 240 осіб. На обліку перебувало – 143 особи, допомога внутрішньо-переселеним – для 121 особи.
Інформування
02.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Язлівчицькогостаростинського округу за 2022 рік

У зв’язку із безпековою ситуацією на території України у 2022 році було здійснено поточний ремонт найпростішого укриття в підвальному приміщенні КУ «Народний дім с.Берлин».
Інформування
02.05.2023

ГРАФІК заслуховування звітів старост перед жителями старостинських округів

Старости звітуватимуть в округах
Анонс події
02.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про заслуховування звіту старости перед жителями Гаївського старостинського округу

О 10 годині 08 травня 2023 року в приміщенні Гаї-Дітковецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Бродівської міської ради Львівської області за адресою вулиця Центральна, будинок 66, село Гаї-Дітковецькі
Інформування
01.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про заслуховування звіту старости перед жителями Суховільського старостинського округу

О 15 годині 08 травня 2023 року в приміщенні народний дім села Суховоля за адресою вулиця Долинка, будинок 20, село Суховоля Золочівського району Львівської області відбудеться відкрита зустріч старости Суховільського старостинського округу Добрянської Тані Йосипівни з жителями старостинського округ
Інформування
01.05.2023

Звіт начальника відділення поліції №1 Золочівського РВ ГУНП у Львівській області перед населенням

Про безпекову ситуацію у громаді, роботу зі зверненнями та протидію шахрайству читайте у матеріалі.
Новина
09.02.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше