Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПРОТОКОЛ консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради

Інформування
19.06.2023

 

с.Комарівка

 

Присутні:

В обговоренні взяли  участь: І.Олеха- заступник міського голови, Н.Антоненко - начальник відділу освіти,Р.Гула- головний спеціаліст відділу освіти, Р.Гром`як – головний спеціаліст – юрист відділу освіти.

Жителі с. Комарівка : Жінчин О.С. , Бревчик У.В.,

Іськів Н. Б. – директор Комарівського закладу загальної середньої освіти І-ІІст. Бродівської міської ради,

Карасейчук М.І. – в.о.директораКомарівського ЗДО ,

Музичка О. Є. – староста Комарівськогостаростинського округу.

Зареєстровано 5  осіб (Реєстр додається).

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про розгляд та обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про реорганізацію Комарівського закладу дошкільної освіти Бродівської міської ради Львівської області шляхом приєднання до Комарівського закладу загальної середньоїосвіти І-ІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області»

Щодо першого питання Порядку денного:

СЛУХАЛИ: Н.Антоненко  проінформувала присутніх про  те, що   на виконання Програми трансформації мережі закладів  освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки, затвердженої  рішення Бродівської міської ради Львівської області  від   16 травня 2023 року № 1081  та відповідно до рішення Бродівської міської ради16 травня 2023 року № 1089 «Про Порядок проведення консультацій з громадськістю та заінтересованими сторонами у Бродівській міській територіальній громаді» підготовлено та розміщено на сайті Бродівської міської ради та відділу освіти Бродівської міської ради проект рішення з даного питання. При підготовці даного проекту рішення  враховувалась чисельність  дітей, які відвідують КомарівськийЗДО  та Комарівський ЗЗСО І-ІІст. на сьогодні  та будуть відвідувати у майбутньому. Зазначено, що статистичні дані ідуть на спад.

ВИСТУПИЛИ:І.Олеха– проаналізувала штатний розпис Комарівського ЗДО. Звернула увагу, шо при реорганізації штат не зміниться.Відзначила  відмінну роботу М.Карасейчук , як в.о.керівника ЗДО.

 

Начальник відділу освіти                                                             Н.Антоненко

Вела протокол

головний спеціаліст - юрист  відділу освіти                               Р.Гром’як

Новини на цю ж тему

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Комарівського старостинського округу за 2023 рік

О 15 годині 26 березня 2024 року відбудеться відкрита зустріч старости Комарівського старостинського округу Музички Оксани Євгенівни з жителями старостинського округу
Інформування
19.03.2024

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування

Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області.
Громадські слухання
27.10.2023

Протокол громадських слухань щодо проекту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії»

Проведення громадських слухань щодо проекту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії».
Громадські слухання
27.10.2023

Протокол громадських слухань щодо проекту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання»

Проведення громадських слухань щодо проекту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради «Про встановлення КП «Бродитеплоенерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання»
Громадські слухання
23.10.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»

«Про встановлення тарифів на послуги КП «Бродиводоканал» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»
Громадські слухання
19.10.2023

Інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю

Громадські слухання відбудуться 25 жовтня 2023 року о 16 годині за адресою: площа Ринок, 1, місто Броди, Львівська область. Реєстрація учасників та представників засобів масової інформації розпочинається о 15 год. 45 хв. за вказаною адресою.
Громадські слухання
10.10.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення консультацій з громадськістю

Громадські слухання відбудуться 20 жовтня 2023 року о 16 годині
Громадські слухання
05.10.2023

Протокол засідання конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Бродівської міської територіальної громади.

"Броди АС - Голосковичі", "Броди АС- Комарівка", "Броди АС - Переліски", "Броди АС - Клекотів", "Броди АС - Митниця", "Броди АС - Станіславчик".
Інформування
04.09.2023

Інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю у формі адресних консультацій з заінтересованими сторонами та/або соціальними групами населення

Про внесення змін до Статутів Бродівських закладів дошкільної освіти
Громадські слухання
20.07.2023

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 364 Броди АС – Комарівка

Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 364 Броди АС – Комарівка.
Конкурс
22.06.2023

ПРОТОКОЛ консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішенняБродівської міської ради

«Про припинення шляхом ліквідації Бовдурівської початкової школи Бродівськоїміської ради Львівської області»
Інформування
19.06.2023

ПРОТОКОЛ консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради

«Про ліквідацію Суходільської філії Бродівського опорного закладу загальноїсередньої освіти І-ІІІ ступенів № 4 Бродівської міської ради Львівської області»
Інформування
19.06.2023

Протокол консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради "Про роботу закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти з дошкільними підрозділами у літній період 2023 року"

Громадські консультації відбулися 6 червня.
Інформування
12.06.2023

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради

«Про роботу закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти з дошкільними підрозділами у літній період 2023 року»
Інформування
09.06.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення консультацій з громадськістю

Про реорганізацію Комарівського закладу дошкільної освіти Бродівської міської ради Львівської області шляхом приєднання до Комарівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області
Громадські слухання
25.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення консультацій з громадськістю

Про ліквідацію Суходільської філії Бродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Бродівської міської ради Львівської області.
Громадські слухання
25.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення консультацій з громадськістю

Про припинення шляхом ліквідації Бовдурівської початкової школи Бродівської міської ради Львівської області
Громадські слухання
25.05.2023

Звіт про результати публічного громадського обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про затвердження Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки»

Проект рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про затвердження Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Бродівської міської ради на 2023-2027 роки» .
Інформування
25.05.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення консультацій з громадськістю

«Про роботу закладів дошкільної освітита дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освітиз дошкільними підрозділами у літній період 2023 року».
Громадські слухання
22.05.2023

ПИСЬМОВИЙ ЗВІТ старости Комарівського старостинського округу за 2022 рік

Керуючись Конституцією та Законами України ,розпорядженням міського голови Положенням про старосту звітую про роботу Комарівськогостаростинського округу за 2022 рік.
Інформування
03.05.2023

Інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю

Зауваження та пропозиції подаються до 11 години 15 травня 2023 року на поштову адресу Бродівської міської ради Львівської області: м. Броди, площа Ринок, будинок 20, та електронну адресу:mrbrody@ukr.net.Зауваження та пропозиції також можливо подати під час засідання за круглим столом.
Інформування
01.05.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше