Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громада Стрижівського повіту зібрала та передала спеціальний гуманітарний вантаж для Бродівської громади

Новина
06.09.2022
Ранок розпочався з сигналів повітряної тривоги, коли діти снідали, переглядали книжки у своїх ранцях чи вже були у шкільних автобусах. Такі реалії життя під час повномасштабного вторгнення. Дякуємо ЗСУ за надійний захист і можливість наступним гучним звуком чути сигнал відбою тривоги.
Але доки країна-окупант не зникне з карти світу, небезпека для українців теж не зникне. Мусимо пристосовуватись та шукати варіанти забезпечити необхідні життєві процеси.
Цього року навчальні заклади громади готували до початку освітнього процесу особливо ретельно. Надзвичайно важливою складовою стала підготовка укриттів. Десь у підвалах, десь за правилом двох стін, у пристосованих приміщеннях - освітяни, батьки і військові використовували кожну нагоду, щоб облаштувати прихисток для дітей на час тривоги.
Велику допомогу в обладнанні для укриттів надали і наші закордонні друзі та партнери. Наприклад, громада Стрижівського повіту зібрала та передала спеціальний гуманітарний вантаж для Бродівської громади - дитячі розвиваючі іграшки-тренажери, шезлонги, ковдри, спальники, подушки, постіль для найменших.
Заступники міського голови Олександр Єлиневський та Оксана Прокопець з командою розподілили вантаж та передали керівникам освітніх закладів: ДНЗ №1, ДНЗ №6, ДНЗ №7, ДНЗ №8, ДНЗ №9, Гаї-Дітковецького ЗЗСО І-ІІ ст з дошкільним підрозділом, Станіславчицького ЗЗСО І-ІІ ст з дошкільним підрозділом ім. Тимофія Бордуляка.
Дякуємо нашим польським друзям за допомогу і підтримку, дякуємо, що поділяєте наші переживання за дітей і так щиро допомагаєте.
Також щира вдячність усім, хто долучався до підготовки укриттів у навчальних закладах. Коли будувались більшість з приміщень наших освітніх закладів, ніхто не передбачав необхідність рятуватися від ракетних ударів. Але українці - незламна нація, і ми знайдемо вихід з будь-якої ситуації.

Новини на цю ж тему

Платформа допомоги врятованим

На Платформі представлено інформацію щодо всіх актуальних сервісів безоплатної допомоги та підтримки постраждалим від насильства під час війни, створена за участі членів Міжвідомчої робочої групи: ключових міністерств, органів місцевого самоврядування, міжнар
Інформування
17.04.2024

Юридична допомога родинам полонених та зниклих безвісти: як і де отримати безоплатно

Сім’ї полонених чи зниклих безвісти, які потребують юридичної підтримки, можуть отримати її, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги.
Інформування
05.02.2024

Уряд прийняв постанову про продовження виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб

Уряд прийняв постанову про продовження виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб. Виплату допомоги всім ВПО, які отримували її до 1 лютого, автоматично продовжено до 1 березня (без додаткового звернення).
Інформування
02.02.2024

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в партнерстві з ГО «Вест Юкрейн Діджитал» продовжує прийом заявок в рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України

 Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Середній розмір фінансової підтримки для відібраних заявників становить 20 000 доларів США в гривневому еквіваленті за поточним курсом Національного банку України, яка надається на придбання основних засобів.
Інформування
04.08.2023

Гуманітарні новини тижня

Заступник міського голови Ірина Олеха провела нараду з керівниками гуманітарних напрямків роботи Бродівської міської ради.
Новина
13.02.2023

Пожежне оснащення європейського зразка Бродівська громада отримала завдяки участі в Проєкті USAID

Десять комплектів нової форми та рятувальне обладнання для місцевої пожежної бригади передали Бродівський міський голова Анатолій Белей разом та заступник Олександр Єлиневський.
Новина
12.09.2022

Європейські міста-побратими об'єднуються, щоби допомогти Україні!

Польське місто-партнер Бродів Волув зі своїми німецькими побратимами з Бухгольца зібрали необхідні речі для військових, ВПО та громадян, що перебувають в медичних закладах.
Новина
30.08.2022
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше