Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Гуманітарні новини тижня

Новина
13.02.2023
Заступник міського голови Ірина Олеха провела нараду з керівниками гуманітарних напрямків роботи Бродівської міської ради.
З начальником відділу соціального захисту населення Ігором Гащаком обговорили можливості спрямування фінансового ресурсу на встановлення пам'ятника на могилі бродівського скульптора Богдана Романця.
Начальник Служби у справах дітей Надія Бедрій повідомила про закінчення звітного періоду щодо бази. На минулому тижні працювали з трьома сім'ями на території громади щодо сімейного насилля.
Начальник відділу культури, туризму молоді та спорту Мар'яна Родін розповіла про заплановані заходи:
15 лютого орієнтовно об 11:30 відбудеться вшанування пам'яті воїнів-інтернаціоналістів біля пам'ятника Скорботної матері.
Директор ДЮСШ Уляна Ільїв проінформувала про зміни у штаті, потребу у спортивних залах.
Начальник Бродівського ЦНАП Ельвіра Чорній розповіла про те, що центр працює у штатному режимі. На час знеструмлень використовують генератор, щоб якомога оперативніше надавати послуги громадянам.
Начальник відділу освіти Наталія Антоненко проінформувала про те, що доведення учнів шкільними автобусами проводиться в повному обсязі. Навчальний процес триває у звичному режимі.
Начальник БЦПРПП Олена Ткачик повідомила про виїзди у Паликоровівський ЗЗСО, Пониковицький. Провели семінар-практикум для Заболотцівського ЗЗСО. Тривають мовні курси "Вивчаймо українську легко та цікаво". На занятті цього разу було 16 осіб! Запрошуємо до гурту всіх охочих.
Директор КНП "Бродівська центральна міська лікарня" Мирослав Тимусь проінформував про роботу з НСЗУ щодо заробітної плати працівників. На лікуванні у закладі зараз перебуває 95 пацієнтів.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше