Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Платформа допомоги врятованим

Інформування
17.04.2024


     Службою Віце-прем'єрміністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій» розроблено інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим.
     Платформа (https://www.help-platform.in.ua), на якій представлено інформацію щодо всіх актуальних сервісів безоплатної допомоги та підтримки постраждалим від насильства під час війни, створена за участі членів Міжвідомчої робочої групи: ключових міністерств, органів місцевого самоврядування, міжнародних та громадських організацій.

Платформа допомоги врятованим

      Це онлайн-майданчик, на якому зібрані актуальні можливості, інструменти допомоги та контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від  війни. Тут ви знайдете як урядові сервіси, так і ініціативи, створені у партнерстві з громадськими та міжнародними організаціями.

ДЛЯ КОГО СТВОРЕНА ПЛАТФОРМА?

     Якщо Ви постраждали від воєнних дій чи вимушено залишили свою домівку?

Платформа стане компасом для пошуку можливостей, порад та інструментів  підтримки.

     Якщо Ви, Ваші близькі/родичі постраждали від насильства?

Платформа збільшить Вашу обізнаність, як взаємодіяти з постраждалою особою, та надасть поради, як не допустити повторної травматизації Вашої близької людини.

     Якщо Ви фахівець по роботі з постраждалими від війни?

Платформа допоможе знайти корисні матеріали для використання у роботі з постраждалими та контакти ключових надавачів підтримки для подальшої співпраці на допомогу громадянам України.

Новини на цю ж тему

Юридична допомога родинам полонених та зниклих безвісти: як і де отримати безоплатно

Сім’ї полонених чи зниклих безвісти, які потребують юридичної підтримки, можуть отримати її, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги.
Інформування
05.02.2024

Уряд прийняв постанову про продовження виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб

Уряд прийняв постанову про продовження виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб. Виплату допомоги всім ВПО, які отримували її до 1 лютого, автоматично продовжено до 1 березня (без додаткового звернення).
Інформування
02.02.2024

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в партнерстві з ГО «Вест Юкрейн Діджитал» продовжує прийом заявок в рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України

 Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Середній розмір фінансової підтримки для відібраних заявників становить 20 000 доларів США в гривневому еквіваленті за поточним курсом Національного банку України, яка надається на придбання основних засобів.
Інформування
04.08.2023

Пожежне оснащення європейського зразка Бродівська громада отримала завдяки участі в Проєкті USAID

Десять комплектів нової форми та рятувальне обладнання для місцевої пожежної бригади передали Бродівський міський голова Анатолій Белей разом та заступник Олександр Єлиневський.
Новина
12.09.2022

Громада Стрижівського повіту зібрала та передала спеціальний гуманітарний вантаж для Бродівської громади

Ранок розпочався з сигналів повітряної тривоги, коли діти снідали, переглядали книжки у своїх ранцях чи вже були у шкільних автобусах. Такі реалії життя під час повномасштабного вторгнення. Дякуємо ЗСУ за надійний захист і можливість наступним гучним звуком чути сигнал відбою тривоги.
Новина
06.09.2022

Європейські міста-побратими об'єднуються, щоби допомогти Україні!

Польське місто-партнер Бродів Волув зі своїми німецькими побратимами з Бухгольца зібрали необхідні речі для військових, ВПО та громадян, що перебувають в медичних закладах.
Новина
30.08.2022
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше