Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Безкоштовний мінікурс та акселераційна програма для підприємців з 6-ти воркшопів

Інформування
26.06.2023

За підтримки програми EU4Business Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада продовжує реалізацію проекту Бізнес-Акселератору на базі Новоукраїнської громади за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану».

В рамках реалізації проєкту відбувся безкоштовний мінікурс та акселераційна програма для підприємців, який складався з серії 6-ти воркшопів. Програма мінікурсу та бізнес-акселератора підготовлена спеціально для малого і середнього бізнесу, з метою адаптації своєї підприємницької діяльності до умов війни, криз та інших мінливих умов.

Метою проєкту було допомогти учасникам:

  • удосконалити свої продукти та послуги;
  • покращити свої підприємницькі компетенції;
  • знайти можливості для масштабування;
  • вийти на нові ринки;
  • зайняти нові ніші та залучити інвестиції.

Презентаційні матеріали та відеозаписи 6 воркшопів безкоштовного мінікурсу та акселераційної програми для підприємців за посиланням: https://hromady.org/prezentacijni-materiali-ta-videozapysy

Ексклюзивним партнером проєкту виступає польський акселератор, що здійснює свою діяльність в Варшаві і підтримує українців Polish-Ukrainian Startup Bridge (www.startupbridge.eu). В рамках проєкту польські партнери нададуть спеціальну програму консультацій, менторингу щодо можливостей для українського бізнесу, а випускник програми поділиться власним досвідом участі в акселераторі та побудови українсько-польського бізнесу.

Проєкт реалізовує Всеукраїнська Асоціація ОТГ в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Оригінал публікації щодо Презентаційних матеріалів та відеозаписи 6 воркшопів безкоштовного мінікурсу та акселераційної програми для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану» за посиланням:

https://hromady.org/bezkoshtovnij-mini-kurs-ta-akseleracijna-programa-dlya-pidpriyemciv

Зміст публікації є виключною відповідальністю Всеукраїнської Асоціації ОТГ і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

 

 #eu4business, #MovingForwardTogether, #sme_support_EU_GIZ,   #GIZ_Trade_EU_UA_Association

Новини на цю ж тему

Порядок оскарження рішення про блокування податкових накладних

Корисні матеріали для підприємців, які були напрацьовані нашими партнерами Львівським регуляторним хабом в рамках ініціативи «RElocate together: майданчик допомоги для релокованих підприємств», що реалізовується за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" у співпраці з ЛОВА.
Інформування
08.11.2023

Порядок державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу-підприємця

У разі зміни місцезнаходження, паспортних даних та з метою внесення змін до видів економічної діяльності, яку здійснює фізична особапідприємець, потрібно здійснити державну реєстрацію змін до відомостей про фізичну особу-підприємця.
Інформування
07.11.2023

Щодо можливості відшкодування шкоди, завданої знищенням або пошкодженням майна суб’єктів господарювання внаслідок збройної агресії рф

Питання відшкодування шкоди, завданої знищенням або пошкодженням майна суб’єктів господарювання внаслідок збройної агресії рф є актуальним ще з 2014 року, станом на жовтень 2023 року, через більш, як 1,5 роки після повномасштабного вторгнення все ще відсутній повноцінний механізм його реалізації.
Інформування
06.11.2023

Первинні документи втрачено: повідомлення контролюючого органу та відновлення

У письмовій вимозі обов'язково зазначаються конкретний перелік документів, які повинен надати платник податків, та підстави для їх надання.
Інформування
03.11.2023

Порядок оскарження рішення про включення платника ПДВ до переліку ризикових

Включення платника податку на додану вартість до переліку ризикових призводить до автоматичного блокування усіх податкових накладних та у випадку неналежного реагування може мати серйозні наслідки для подальшого здійснення господарської діяльності.
Інформування
01.11.2023

Безкоштовний мінікурс та Акселераційна програма для підприємців

Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада відкриває реєстрацію на безкоштовний мінікурс та акселераційну програму для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану»
Інформування
23.05.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше