Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Інформування
16.04.2024

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»


     Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
     Ця програма дасть можливість опанувати нову професію та стати професійними електромонтерами / електромонтерками з обслуговування підстанцій. Така ініціатива запроваджена для швидкої адаптації ветеранів до нових цивільних професій та підтримки їхніх близьких.
     Програма створена для людей, які не мають навичок та знань для побудови кар’єри в енергетичному секторі, проте бачать свої перспективи саме у цій галузі. «Укренерго» запрошує до співпраці насамперед мешканців невеликих міст та сіл – населених пунктів, де немає широкого вибору спеціальностей. Після завершення курсу його учасники отримають всі необхідні знання та вміння, щоб реалізувати себе на новій цікавій роботі.
     Наголошуємо, що до навчання, крім ветеранів та ветеранок, запрошуються і члени родин військовослужбовців.
     Окремо звертаємо увагу, що для участі в програмі не потрібно мати профільну освіту, знання з питань енергетики, досвіду роботи. Головне – бажання навчатися та працювати.
Учасникам програми пропонують:

  •  офіційне працевлаштування та оплату праці з першого дня навчання;
  • освітню програму, затверджену Міністерством освіти;
  • безкоштовний курс навчання тривалістю в 20 тижнів, який передбачає проживання, харчування та проїзд до навчального центру в передмісті м. Вінниці.

     Упродовж 3 тижнів учасники здобуватимуть теоретичні знання у навчальному центрі, після чого на тих чекає оплачуване стажування на робочому місці до вересня.
     Опановуючи нову професію за фахом «електромонтер / електромонтерка з обслуговування підстанцій», ви навчитеся:

  •  обслуговуванню обладнання електропідстанції;
  • забезпеченню оптимального режиму роботи за основними параметрами (напруга, навантаження, температура тощо);
  • контролю за станом та режимом роботи обладнання електропідстанції;
  • діагностиці й усуненню несправностей в роботі обладнання мережі;
  • впорядкуванню документації і веденню добової відомості згідно зі стандартами
    компанії.

     Заявки на участь у програмі можна подавати до 19 квітня включно, оголошення результатів відбору – до 1 травня, початок навчання – вже у травні.
     Всі деталі програми на сайті за посиланням: https://ua.energy/together.html

Новини на цю ж тему

Програма підтримки сільськогосподарських кооперативів

У межах Комплексної програми пропонується ветеранам та ветеранкам пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва з вирощування ягідних культур через об’єднання у сільськогосподарські кооперативи.
Інформування
16.04.2024

Комплексна програма надання житлових кредитів окремим категоріям громадян у Львівській області на 2021-2025 роки

Умови кредитування та критерії добору учасників Програми в частині заходу підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім».
Інформування
27.03.2024

Реалізація Концепції підтримки Захисників та Захисниць України на території Львівщини

Однією з задач, яку ми перед собою ставимо, є якісне інформування ветеранів та їх сім'ї про ті можливості та гарантії, які в них є. Саме тому на офіційному сайті Львівської обласної військової адміністрації з’явилася вкладка «Захиснику та Захисниці».
Інформування
30.08.2023

Українські ветерани можуть отримати гроші на відкриття власного бізнесу

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі. Останній день прийому заявок – 13 липня
Інформування
06.07.2023

Опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств.

Це опитування проводиться з метою подальшого наданням ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств, інформаційно- консультаційного супроводу і навчання основам фермерства і кооперації.
Інформування
07.02.2023

Підбірка актуальних конкурсів та грантових програм

Управління економічної політики Львівської обласної ради підготувало інформацію про міжнародні програми, конкурси та гранти в розрізі по секторах. Ця інформація спрямована на залучення громад, громадських організацій та фізичних, юридичних осіб до участі в конкурсах на отримання коштів міжнародних
Інформування
01.11.2022
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше