Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Команда Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» завітала з робочим візитом до Бродівської громади

Новина
23.08.2023
У День Державного Прапора, команда Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» завітала з робочим візитом до Бродівської громади для проведення фокус-групового дослідження в межах проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Зустріч відбулася у приміщенні Бродівського центру професійного розвитку педагогічних працівників.
До обговорення долучилися представники ГО Реабілітаційно-педагогічний центр "Струмок", Товариства захисту дітей з інвалідністю "Надія" Бродівське районне добровільне тов. захисту дітей з інвалідністю "Надія" , Бродівської районної асоціації інвалідів, БФ Карітас-Броди , УТОГ та представники громадськості. Під час фокус-групового дослідження учасники пройшли анкетування за результатами якого буде визначено плюси та мінуси у нашій громаді, а члени Всеукраїнської громадської організації Правозахисна спілка інвалідів ВГОІ підготують відповідні аналітичні матеріали. Зазначимо, що основне завдання дослідження фокус-груп у громадах партнерських областей загалом полягає в аналізі місцевих програм соціально-економічного розвитку та створення переліку необхідних дій для забезпечення доступності процесу ухвалення рішень і підвищення рівня його інклюзивності.
До речі, наша громада є однією з 10 громад-партнерок Проєкту від USAID «ГОВЕРЛА» у Львівській області, які беруть участь у цьому фокус-груповому дослідженні.
Також під час зустрічі адвокат і представник «Правозахисної спілки інвалідів ВГОІ» Олександр Вознюк зазначив, що безбар'єрність має стати новою суспільною нормою в Україні. Адже в реаліях сьогодення є чимало невидимих бар’єрів війни, тому якби не було важно ми повинні робити доступність у будь-яких аспектах суспільного життя. Адже небайдужість та активна участь кожної громади наближає нас нашої ПЕРЕМОГИ!
Щиро дякуємо Всеукраїнській громадській організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів», Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Наталі Кравець «Спілка жінок Львівщини» та Богданні Думі ГО "Спілка жінок Львівщини", Всеукраїнська ГС «Спілка жінок України» за співпрацю та підтримку .

Новини на цю ж тему

Проведення презентаційного заходу на обласному рівні із залученням громад у Львівської області

Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» реалізовує проєкт «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
Анонс події
02.02.2024

Еколтава презентувала проєкт “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні” у Львівській області

На заході Бродівську громаду представляли заступник міського голови Олександр Єдиневський та директор КП "Броди" Юрій Кукулка.
Новина
05.10.2023

Представники Бродівської громади взяли участь в установчому семінарі-практикумі «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» підтримує реформу децентралізації, щоб допомогти українцям покращити якість життя та щоб зробити місцеву владу прозорою, підзвітною та доступною для громад.
Новина
26.07.2023

Презентація курсу «Практичні навички подолання стресу»

У 2023 році стартує безкоштовне навчання для всіх мешканців громад на онлайн-курсі «Практичні навички подолання стресу»
Новина
06.02.2023

Навчальний інтенсив від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Представники Бродівської міської ради взяли участь у тренінгах, що HOVERLA / проєкт USAID в Україні організував для громад-партнерок.
Новина
03.02.2023

На Львівщині, Волині та Полтавщині реалізовано пілотний проєкт зі створення системи психологічної допомоги на рівні громад

У 25 громадах Львівської, Волинської та Полтавської областей впродовж півроку 2022 року тривав проєкт «Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення в громаді якості надання послуг з психічного здоров'я».
Новина
08.11.2022

Мешканці 25 громад Львівщини, Волині та Полтавщини отримуватимуть психологічну допомогу згідно з міжнародними стандартами

Потреба в отриманні психологічної та психосоціальної допомоги серед українців зростає, нажаль, з кожним днем війни. Міністерство охорони здоров’я прогнозує, що через війну психологічної допомоги загалом потребуватимуть біля 15 млн. українців.
Новина
13.09.2022

Пожежне оснащення європейського зразка Бродівська громада отримала завдяки участі в Проєкті USAID

Десять комплектів нової форми та рятувальне обладнання для місцевої пожежної бригади передали Бродівський міський голова Анатолій Белей разом та заступник Олександр Єлиневський.
Новина
12.09.2022

ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА У ГРОМАДАХ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Інтерв’ю із заступницею керівника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Наталією Гнидюк
Новина
01.09.2022
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше