Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День ЗСУ!

Вітання
06.12.2022
Тепер кожен день - день ЗСУ, але сьогодні, 6 грудня, у день професійного свята наших захисників, відчуття особливі.
У річницю початку Першого Зимового Походу згадуємо, що боротьба українського народу за свободу та незалежність триває вже сотні років. А українські воїни завжди стоять на передовій цієї боротьби, стають щитом від жахів окупації, смугою світла, яка зупиняє кривавий морок.
Збройними Силами України захоплюється світ, а ми дякуємо нашим воїнам за кожен новий день у вільній країні.
Нині всі наші молитви - за українських захисників і захисниць, які щодня наближають Перемогу, докладаючи надзусиль для здійснення мрії всього українського народу.
Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

Новини на цю ж тему

Перший відділ Золочівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки проводить відбір громадян на військову службу за контрактом

Перший відділ Золочівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки проводить відбір громадян віком від 18 - 45 років на військову службу за контрактом до військових частин Десантно-штурмових військ ЗCУ та військових частин Морської піхоти Військово-Морських Сил ЗСУ.
Інформування
09.11.2023

Якщо рідна чи близька вам людина доєдналась до Збройних Сил України

Важливо, щоб рідні та близькі наших Воїнів були впевнені у їх безпеці та не перебували в невідомості. Тому, аби уникнути зайвих хвилювань, підготували для вас кілька важливих порад.
Інформування
22.09.2023

Які умови укладення контракту на військову службу?

Перший відділ Золочівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки громадян України інформує про відбір для проходження військової служби за контрактом на посадах рядового, сержантського та старшинського складу.
Інформування
11.08.2023

NEW бронювання військовозобов'язаних працівників

Ознайомтесь з презентацією нового порядку бронювання
Інформування
10.03.2023

Про внесення змін до Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом

Кабінет Міністрів України постановляє
Інформування
10.02.2023

13 000 гривень для захисників України

В одній із найстаріших церков міста Броди організували благодійну коляду
Новина
06.02.2023

Військова служба за контрактом у Збройних Силах України

Підпиши контракт - стань на захист Батьківщини.
Інформування
01.11.2022
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше