Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбір у «Школу учасника закупівель»

Інформування
20.08.2024

Департаментом економічної політики Львівської обласної державної адміністрації у другій половині вересня заплановано проведення навчальних курсів для підприємців Львівщини в рамках програми «Школа учасника закупівель».
Програма курсів допоможе представникам бізнесу орієнтуватись у законодавчих змінах закупівельного процесу й нормативно-правових документах та як працювати з електронними майданчиками й е-каталогом Prozorro Market. Кожен учасник зможе розробити свою тактику для перемоги. «Школа учасника закупівель» включатиме теоретичний та практичний курс знань щодо підбору закупівель для участі, аналізу тендерної документації замовника та бездоганної підготовки тендерної пропозиції учасника закупівель.

Своїм досвідом поділяться провідні практикуючі юристи у сфері публічних закупівель та представники електронних майданчиків. Участь у навчальній програмі – безкоштовна. Для реєстрації у заході представникам бізнесу потрібно перейти за
посиланням https://forms.gle/4uTtGPZVMKEyFg4i7.
Інформацію щодо часу та місця проведення курсів буде повідомлено зареєстрованим учасникам на вказану електронну пошту при реєстрації додатково.

За детальною інформацією звертатись у відділ публічних закупівель Департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації. Контактна особа – Уляна Юркевич (+38(032)261-22-00 або +38(097)246-75-58).

Новини на цю ж тему

ДАЙДЖЕСТ АКТУАЛЬНИХ КОНКУРСІВ ТА ПРОГРАМ МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ

СТАНОМ НА CЕРПЕНЬ 2024 РОКУ
Інформування
20.08.2024

Триває реалізація Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік

Безповоротна фінансова допомога виробничим підприємствам, які релокувались, становить 100 тис гривень за умови, якщо підприємство перереєструється на території Львівської області.
Інформування
29.08.2023

Управління з питань цифрового розвитку Львівської ОДА розпочало бета-тестування Порталу місцевої статистики Львівщини

Запуск Порталу є кроком до підвищення прозорості та підзвітності органів публічної влади в регіоні та покращення взаємодії з громадянами.
Інформування
13.07.2023

Львівська обласна рада інформує вас про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання

Розгляньте можливості залучення фінансової і нефінансової підтримки для громадських організацій, інституцій місцевої влади, активних спільнот, підприємців на період з 1 грудня 2022р.
Інформування
15.11.2022
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше