Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Управління з питань цифрового розвитку Львівської ОДА розпочало бета-тестування Порталу місцевої статистики Львівщини

Інформування
13.07.2023

Управління з питань цифрового розвитку Львівської ОДА розпочало бета-тестування Порталу місцевої статистики Львівщини - https://stat.loda.gov.ua/ (далі Портал).
Портал - публічна онлайн-платформа, де представлені основні показники життєдіяльності Львівської області. Джерелом даних для побудови показників є інформація у формі наборів відкритих даних на Місцевому порталі відкритих даних Львівщини (https://data.loda.gov.ua/), яку публікують структурні підрозділи облдержадміністрації та територіальні підрозділи центральних органів виконавчої влади у Львівській області: ДСНС, Нацполіція, Пенсійний
фонд, ДПС, Центр зайнятості, Головне управління статистики та ін.
Портал надає низку можливостей, серед яких:
● відображення основних показників життєдіяльності регіону в розрізі громад, районів та області;
● відображення результатів рейтингування громад та районів області за визначеними показниками;
● можливість порівнювати громади між собою за визначеними показниками;
● можливість створення нових категорій показників та нових показників.
Запуск Порталу є кроком до підвищення прозорості та підзвітності органів публічної влади в регіоні та покращення взаємодії з громадянами.
Впевнені, сьогодні, в процесі написання стратегій розвитку своїх громад, чи оперативного управління Ви гостро відчуваєте потребу в достовірних даних.
Ми хочемо вирішити цю проблему тому активно працюємо над тим, щоб цей інноваційний інструмент став надійним джерелом інформації для всіх зацікавлених сторін.

Заступник голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр КУЛЕПІН

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше