Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ТОВ «ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Р» інформує про намір провадити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля

Інформування
01.04.2024

    ТОВ «ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Р» інформує про намір провадити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля.
     Нове будівництво, експлуатація та обслуговування вітрової електростанції (вітрового парку) ТОВ «ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Р» (вітрової електричної станції) на території Бродівської та Підкамінської територіальних громад Золочівського району Львівської області, Почаївської та Лопушненської територіальних громад Кременецького району Тернопільської області, Радивилівської територіальної громади Дубенського району Рівненської області (за межами населених пунктів).
     Передбачається будівництво, експлуатація та обслуговування об’єктів енергетики, що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії. На території вітрового парку передбачається встановлення до 70 сучасних вітроенергетичнихустановок (ВЕУ) потужністю до 7,8 МВт з висотою башти до 159 м і діаметром ротора до 172 м. Генерація електроенергії здійснюватиметься за рахунок місцевого відновлювального джерела енергії - вітру. 
    Детальніше про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля за посиланням:
https://drive.google.com/file/d/1I9ks-ENcux01iTItlwpC1mJbH742S-sb/view?usp=sharing

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше