Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ще два потужні генератори для об'єктів громади

Новина
03.02.2023
У повсякденному житті кожен навчився пристосовуватися до графіків відключення електроенергії, але якщо роботу припиняють об'єкти критичної інфраструктури, стає ще важче. Раніше прибули два генератори по 22 кВт, які вже забезпечують роботу котелень на Старих Бродах та Великих Фільварках, а сьогодні компанія-перевізник доставила ще два таких пристрої. Потужність генераторів складає 56 кВт, тож і "потягнути" вони зможуть більші об'єкти.
Як повідомив директор КП "Бродитеплоенерго" Олег Риплянський, один з генераторів буде встановлено на котельні, що на вул. Гончарська. Вона забезпечує теплопостачанням приміщення ДНЗ №1 та №8, обидва корпуси Бродівського ОЗ ЗСО І-ІІІ ст. №3, приміщення Укртелекому, ДСНС, адміністративні будівлі.
Другий такий само потужний генератор буде використовувати КП "Бродиводоканал", тож на випадок повного блекауту, підприємство зможе отримувати електроживлення і забезпечувати водопостачання та водовідведення у місті.
Заступник міського голови Олександр Єлиневський разом з директором та фахівцями КП "Бродитеплоенерго" оглянули генератори, які одразу вкомплектовані спеціальною автоматикою, яка може запускати генератор, коли зникло енергопостачання від мережі. Також оглянули місце на території, де може бути встановлений генератор.
Дякуємо директору ВО КТЦ "Бродівський замок" Олегу Казмірчуку за розвантаження генераторів.
Нагадаємо, що міська рада виділяла кошти на закупівлю генераторів для забезпечення потреб об'єктів критичної інфраструктури в умовах енергетичної кризи.
Енергетики працюють над відновленням національної енергосистеми, але дефіцит в мережі все ще значний, та й ворог не полишить спроб завдати якомога більше шкоди. Тож забезпечення об'єктів критичної інфраструктури альтернативним джерелами електропостачання все ще у пріоритеті.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше