Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Генератори працюють

Новина
07.02.2023
Міський голова Анатолій Белей та заступник Олександр Єлиневський разом з директором КП "Бродитеплоенерго" Олегом Риплянським побували на котельнях, які подають тепло на об'єкти у мікрорайонах Старі Броди та Великі Фільварки.
Наприкінці минулого тижня два генератори для забезпечення потреб цих котелень прибули у громаду, а сьогодні вони вже встановлені та працюють на об'єктах.
Нагадаємо, що Бродівська міська рада спрямовувала фінансовий ресурс на закупівлю генераторів для забезпечення роботи об'єктів критичної інфраструктури у час знеструмлень. Бродівський ОЗ ЗСО І-ІІІ ст. №4 та Бродівський СЗ ЗСО І-ІІІ ст. №2 тривалий час залишалися без опалення через вимкнення електроенергії на котельнях. А тепер завдяки придбаним генераторам, котельні зможуть безпечно працювати у час знеструмлення та підтримувати належний температурний режим у приміщеннях навчальних закладів.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше