Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Гуманітарні новини тижня

Новина
06.02.2023
Заступник міського голови Ірина Олеха та секретар Бродівської міської ради Руслан Шишка провели нараду з керівниками гуманітарних напрямків роботи Бродівської громади.
🟣Соціальна сфера.
Начальник відділу соціального захисту населення Ігор Гащак розповів про складнощі у забезпеченні пільговими рецептами на ліки для "чорнобильців". Ситуація пов'язана з налагодженням процесів обласної програми фінансування і не залежить від органів місцевого самоврядування нашої громади.
Начальник Бродівського територіального центру соціального обслуговування населення Марія Гриневич проінформувала про роботу з підопічними центру. Надавали медичний супровід до Львова людям, які цього потребували.
Начальник Служби у справах дітей Надія Бедрій повідомила, що спільно з КП "Броди" надавали допомогу у вирішенні проблем з електромережами у будинку сім'ї, яка цього потребує у Суховолі. Брали участь у судових засіданнях в інтересах дітей.
🟣Медична сфера.
Директор КНП "Бродівська центральна міська лікарня" Мирослав Тимусь повідомив про те, що зараз у медзакладі отримують медичну допомогу 90 людей. Переважно звертаються зі скаргами на серцево-судинну систему. У лікарні відбуваються планові операції.
Також завершено роботи зі заміни чергової частини вікон у корпусі стаціонару, триває облаштування спеціальних палат під ізолятор, а завдяки меценату відбувається ремонт у ще одній палаті. Завдяки благодійникам, лікарня надає пацієнтам посилене харчування. Дуже дякуємо за допомогу!
🟣Освітня сфера.
Начальник відділу освіти Наталія Антоненко проінформувала про те, що навчальні заклади громади працюють у звичному режимі. Шкільні автобуси здійснюють довезення учнів, працює система забезпечення гарячим харчуванням.
Начальник БЦПРПП Олена Ткачик повідомила про планування роботи на лютий. Проводили семінари у Бродівському СЗ ЗСО І-ІІІ ст. №2 та у Заболоцівській громаді. Брали участь у семінарі зі закладами дошкільної освіти міста. Тривають мовні курси "Вивчаємо українську легко та цікаво". Запрошуємо всіх охочих!
🟣Культура і спорт.
Начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Мар'яна Родін повідомила про заходи, які відбулися на тижні. Комарівський та Лешнівський старостинські округи провели спільну Розколяду у неділю. Також на вихідних відбулася низка спортивних заходів - футбольний турнір, змагання з волейболу, тощо.
Заплановано на прийдешні вихідні у Бродівському народному домі:
11 лютого о 17:00 відбудуться Різдвяні зустрічі від Love Stud
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше