Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Гуманітарні новини тижня

Новина
30.01.2023
Заступники міського голови Ірина Олеха та Оксана Прокопець провели нараду з представниками гуманітарних напрямків діяльності нашої громади.
Директор КНП "Бродівська центральна міська лікарня" Мирослав Тимусь проінформував про зміни у фінансуванні заробітної плати медичних працівників відповідно до постанови Міністерства охорони здоров'я.
Поліклініка під'єднана до потужного генератора, який може забезпечити потребу установи у час тривалих відімкнень електроенергії.
Начальник відділу освіти Наталія Антоненко проінформувала про забезпечення освітнього процесу. Всі навчальні заклади зараз працюють у звичному режимі. Вирішують питання з пальним та закупівлею миючих засобів.
Начальник Бродівського ЦНАП Ельвіра Чорній розповіла про складнощі щодо роботи зі зверненнями щодо містобудівної документації. ЦНАП використовує генератор під час знеструмлень, але обслуговування громадян в таких умовах ускладнено.
Директор ДЮСШ Уляна Іллів розповіла про налагодження робочих процесів.
Директор БЦПРПП Олена Ткачик повідомила про проведені заходи. Провели практичний семінар з працівниками освітніх закладів Бродівської, Заболотцівської та Підкамінської громад. Тривають мовні курси "Вивчаймо українську легко та цікаво". На заняття запрошують всіх охочих - консультанти ретельно готуються, щоб кожну тему подати легко та захопливо.
Начальник відділу культури Мар'яна Родін розповіла про присвоєння спортивних розрядів. Відбувся фінал Відкритого чемпіонату Бродівської громади з футзалу. Команди "Берлин" та "Суходоли" зайняли перші місця у своїх лігах. Загалом участь у змаганнях брало 16 команд, серед них і спортовці сусідніх громад.
Начальник Бродівського центру соціальних служб Мар'ян Українець повідомив про інспектування сімей у складних життєвих обставинах. На жаль, зросла кількість повідомлень щодо домашнього насильства у громаді.
Начальник Бродівського територіального центру соціального обслуговування населення Марія Гриневич проінформувала про роботу зі зверненнями громадян. Центр допомагає з оформленням документів, з медичним обстеженням для людей, які цього потребують.
Начальник відділу соціального захисту населення Ігор Гащак розповів про виділення одноразових допомог громадянам.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше