Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Військова академія (м. Одеса) запрошує на навчання

Інформування
19.03.2024

    Військова академія (м. Одеса) – це сучасний міжвидовий військовий навчальний заклад, який має глибокі історичні традиції та більш ніж вікову історію і здійснює підготовку військових фахівців за першим і другим освітньо-кваліфікаційними рівнями («бакалавр» та «магістр»), науково-педагогічних працівників за третім освітньо-кваліфікаційним рівнем (“доктор філософії) для Збройних Сил України та інших військових формувань; проводить мовну підготовку військовослужбовців та працівників Збройних Сил України; організовує підвищення кваліфікації військовослужбовців і науково-педагогічних працівників та здійснює підготовку студентів за програмою підготовки офіцерів запасу, а також проводить наукову, науково-технічну та методичну діяльність.

    Оголошуємо прийом на навчання за спеціалізаціями:  
- Управління діями підрозділів: Десантно-штурмових військ;
- Морської піхоти;
- Військової розвідки;
- Спеціальних операцій;
- Організація розвідувально-інформаційної роботи у військових частинах (підрозділах);
- Військова автомобільна техніка;
- Транспортна логістика;
- Квартирно-експлуатаційне забезпечення військ (сил);
- Речове забезпечення військ (сил);
- Продовольче забезпечення військ (сил);
- Забезпечення підрозділів (частин, з'єднань) ракетним паливом, пальним та мастильними матеріалами;
- Експлуатація і ремонт ракетного, артилерійського озброєння;
- Боєприпаси, вибухові пристрої, освітлювальні та сигнальні засоби.
     Посилання на офіційний сайт: https://vaodesa.mil.gov.ua/

 

Новини на цю ж тему

Актуальні конкурси і програми для громад на період з 01.07.2024

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання і загалом можливості залучення фінансової і нефінансової підтримки для громадських організацій, інституцій місцевої влади, активних спільнот, підприємців на період з 1 липня 2024р.
Інформування
01.07.2024

Навчання на безоплатній основі пройшли майже 50 учасників бойових дій

Від початку дії програми на Львівщині таким навчанням охоплено 53 особи, у тому числі 48 учасників бойових дій та 5 осіб з інвалідністю внаслідок війни. З них 2 навчалося торік, а 51 проходили вишкіл у січні-травні поточного року.
Інформування
13.06.2024

Перекваліфікація для жінок

Шведська неприбуткова організація Beredskapslyftet проводить безоплатне навчання для жінок у рамках проєкту Reskilling Ukraine у партнерстві зі Scania Україна. Ми шукаємо жінок Львівської області, які готові перекваліфікуватися на водійку пасажирського автобуса.
Інформування
05.06.2024

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання і загалом можливості залучення фінансової і нефінансової підтримки для громадських організацій, інституцій місцевої влади, активних спільнот, підприємців на період з 1 жовтня 2023р.
Інформування
19.09.2023

Стартує навчання за напрямом «монтаж санітарно-технічних систем і устаткування»

Державна служба зайнятості і ПРООН за підтримки Уряду Німеччини організовує безкоштовне навчання за напрямом «монтаж санітарно-технічних систем і устаткування».
Інформування
31.08.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше