Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перекваліфікація для жінок

Інформування
05.06.2024

ПЕРЕКВАЛІФІКАЦІЯ ДЛЯ ЖІНОК 

     Шведська неприбуткова організація Beredskapslyftet проводить безоплатне навчання для жінок у рамках проєкту Reskilling Ukraine у партнерстві зі Scania Україна. Ми шукаємо жінок Львівської області, які готові перекваліфікуватися на водійку пасажирського автобуса. 

     Навчання складається з теорії онлайн у автошколі, та практичних занять у Тернопільській області протягом двох тижнів. Участь у програмі повністю забезпечується шведської стороною, у тому числі проживання в готелі та харчування. Навчання на курсах водіння на отримання водійського посвідчення категорії С або D. 

     Більше прочитати про проєкт на сайті за посиланням
     Також інформація є соціальних мережах: FacebookInstagram.
     Інформаційна листівка: https://drive.google.com/file/d/1_dhX_OedizIYniypo2xjf6kNqfZNtLWV/view?usp=sharing
    

 

Новини на цю ж тему

Львівська обласна рада інформує про актуальні конкурси і програми для громад

Львівська обласна рада інформує про актуальні конкурси і програми для громад на період з 15.08.2024
Інформування
02.08.2024

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання і загалом можливості залучення фінансової і нефінансової підтримки для громадських організацій, інституцій місцевої влади, активних спільнот, підприємців на період з 1 серпня 2024р.
Інформування
29.07.2024

Актуальні конкурси і програми для громад на період з 01.07.2024

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання і загалом можливості залучення фінансової і нефінансової підтримки для громадських організацій, інституцій місцевої влади, активних спільнот, підприємців на період з 1 липня 2024р.
Інформування
01.07.2024

Навчання на безоплатній основі пройшли майже 50 учасників бойових дій

Від початку дії програми на Львівщині таким навчанням охоплено 53 особи, у тому числі 48 учасників бойових дій та 5 осіб з інвалідністю внаслідок війни. З них 2 навчалося торік, а 51 проходили вишкіл у січні-травні поточного року.
Інформування
13.06.2024

Військова академія (м. Одеса) запрошує на навчання

За спеціалізаціями: Управління діями підрозділів: Десантно-штурмових військ; Морської піхоти; Військової розвідки; Спеціальних операцій; Організація розвідувально-інформаційної роботи у військових частинах (підрозділам); Військова автомобільна техніка; Речове забезпечення військ (сил)
Інформування
19.03.2024

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання і загалом можливості залучення фінансової і нефінансової підтримки для громадських організацій, інституцій місцевої влади, активних спільнот, підприємців на період з 1 жовтня 2023р.
Інформування
19.09.2023

Стартує навчання за напрямом «монтаж санітарно-технічних систем і устаткування»

Державна служба зайнятості і ПРООН за підтримки Уряду Німеччини організовує безкоштовне навчання за напрямом «монтаж санітарно-технічних систем і устаткування».
Інформування
31.08.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше