Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вболіваємо за команду, підтримуємо ЗСУ!

Новина
26.08.2022
Круті емоції, спортивна інтрига та допомога ЗСУ. Завершилась серія благодійних матчів, які ФК "Богун" ініціював для збору коштів на допомогу Збройним Силам України.
Майже щовихідних футбольні баталії збирали глядачів на трибунах, щоб трохи розвіяти напругу від суворих реалій, додати спортивного азарту та закумулювати кошти у благодійній скриньці.
Зараз ФК "Богун" змагається у Чемпіонаті Львівщини та продовжує збирати благодійні внески для захисників. А ми і надалі вболіватимемо та допомагатимемо за кожної нагоди. А поки підвели статистику за результатами благодійних матчів:
9 благодійних матчів на стадіоні "Ювілейний".
4 перемоги: "Богун"-"Олесько" 6:1, "Куликів" 5:4, "Сокаль" 4:3, "Бугаївка" 12:4.
3 гри завершили на рівних: "Богун"-"Львів"-Ю19 3:3, "Тандем" 5:5, "Корміл"(Давидів)2:2.
2 поразки у дуже видовищних іграх: "Богун"-"Агрон" (Тернопіль) 1:3, "Карпати"(Львів) 1:6.
А головним результатом проведених матчів стали 58 530 грн, які вдалося зібрати та передати на допомогу Збройним Силам України!
Дякуємо футболістам та організаторам матчів і дякуємо глядачам, які приходили вболівати за команди та підтримувати армію. Разом ми велика сила!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше