Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тренер з Попасної ініціював турнір з футзалу на підтримку ЗСУ.

Новина
05.02.2023
 
У Бродах 40 юних футболістів, віком від 8 до 10 років, взяли участь у благодійному турнірі, щоби підтримати захисників України. Змагання ініціював тренер проєкту "Давай, грай" Олексій Максимовський. Ідею вчителя з Попасної, що зараз працює у Бродах підтримали батьки та футболісти з інших міст.
Так, у турнірі з футзалу на підтримку ЗСУ взяли участь дві команди із Бродів, футболісти "Шахтаря" з міста Добротвір та спортсмени дитячо-юнацької спортивної школи із Буська.
Нагадаємо, через війну росії проти України соціальний проєк "Давай, грай" з Попасної переїхав у Броди. Тренер Олексій Максимовський продовжив розвиток дитячого любительського футболу і став одним з найпопулярніших тренерів у нашому місті.
Дякуємо спортсменам, дітям та їхнім батькам за прекрасні ініціативи та їх реалізацію!
Україна переможе!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше