Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Цікаві вакансії Львівщини

Інформування
28.12.2023

Мова буде йти не про збирачів черв’яків, розправлячів подушок, продавців мрій чи живих манекенів. Зовсім ні! Ми зібрали для вас перелік реальних у Львівській області вакансій, які трапляються не так часто.

Для прикладу, у Стрию пропонують роботу екскурсоводу, у Львівському та Червоноградському районах актуальною залишається вакансія маркшейдера. У Львові також шукають пивовара, сировара, грануляторника, екіпірувальника, сигналіста, дизайнера одягу, розмалювальника по склу, оброблювача риби, плетільника меблів та ін.

У Яворові готові працевлаштувати хореографа; у Золочеві – оброблювача птиці; у Дрогобичі – садівника, дизайнера меблів і колориста; у Червонограді – ріелтера та культорганізатора закладу позашкільної освіти; у Самборі – тваринника та розбирача субпродуктів.

Повний перелік вакансій – за посиланням https://is.gd/DVjTpr.

Ознайомитися з пропозиціями працевлаштування також можна на «Єдиному порталі вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua/), веб-сторінці Львівського ОЦЗ (https://lviv.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy), профілі «Львівський обласний центр зайнятості.» у соціальній мережі «Фейсбук» (https://bit.ly/3pZJ7IC), телеграм-каналі ДЦЗ «Робота зараз: Державна служба зайнятості» (https://t.me/worknowdcz).

Консультації щодо перспектив зайнятості надаються у підрозділах ЛОЦЗ (http://surl.li/jpvpt).

 

Львівський обласний центр зайнятості

Новини на цю ж тему

На Львівщині майже 390 осіб з інвалідністю шукають свого працедавця

З метою пошуку роботи у першому кварталі цього року посередницькими послугами обласної служби зайнятості скористалися 896 осіб з інвалідністю, у тому числі 785 безробітних.
Новина
12.04.2024

Понад тисячу осіб працевлаштувала служба зайнятості у січні

Чисельність зареєстрованих безробітних, котрі станом на 1 лютого 2024 року користувалися послугами Львівського обласного центру зайнятості з метою працевлаштування, становила 4274 особи, з них 2100 отримували допомогу з безробіття.
Інформування
16.02.2024

Робота та житло: перелік можливостей

Станом на сьогодні у базі вакансій Львівської обласної служби налічується 112 пропозицій працевлаштування з наданням житла. Половину з них задекларували працедавці Львівської територіальної громади. Шукають ливарників пластмаси, видувальників скловиробів, кухарів, офіціантів, водіїв, швачок та ін.
Інформування
08.02.2024

Робота на Львівщині: кому пропонують найвищі зарплати?

Найвищий заробіток – 80,0 тис. грн – пропонують у Радехові начальнику (завідувачу) рільничого підрозділу, інженеру з транспорту (64,0 тис. грн) та водію автотранспортних засобів (60,0 тис. грн, міжнародні перевезення).
Інформування
11.10.2023

Уряд розширив програму “Власна справа”

Для ветеранів війни та членів їх сімей держава надає можливість залучення додаткових коштів для створення чи розвитку власного бізнесу шляхом отримання гранту.
Інформування
25.09.2023

Навчання за ваучером: у переліку – 123 професії та спеціальності

Упродовж п’яти місяців поточного року майже 500 жителів Львівщини отримали ваучер на навчання, що дозволить їм іти в ногу з часом, володіти сучасними технологіями та використовувати у професійній діяльності новітнє обладнання.
Інформування
06.06.2023

У Львівському ЦПТО ДСЗ стартує навчання за професією «швачка»

Останнім часом фірми і компанії Львівщини мають гостру потребу у швачках. Про це красномовно свідчать цифри: в області для представників цього фаху налічується понад 500 пропозицій працевлаштування із зарплатою, розмір якої коливається від мінімальної до 23 тисяч гривень.
Інформування
19.05.2023

На кого на Львівщині кадровий голод?

Станом на 15 травня 2023 року Львівська обласна служба зайнятості оперує інформацією про наявність у регіоні майже 5,5 тисяч вакансій.
Інформування
17.05.2023

Кількість безробітних в області зменшується

Рівень безробіття у Львівській області продовжує знижуватися: якщо у перших числах цьогорічного січня послугами служби зайнятості користувалися 5147 безробітних, то на початку квітня – 3691.
Інформування
11.04.2023

Безробіття під час війни: заробітна плата VS допомога з безробіття

Станом на 01.02.2023 року за посередництва Львівської обласної служби зайнятості роботу шукали 4482 безробітних, для котрих у базі вільних робочих місць і вакантних посад налічувалося 3978 пропозицій працевлаштування.
Інформування
14.02.2023

Опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств.

Це опитування проводиться з метою подальшого наданням ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств, інформаційно- консультаційного супроводу і навчання основам фермерства і кооперації.
Інформування
07.02.2023

Приєднуйся до "Люті"!

Головне управління Національної поліції у Львівській області інформує.
Інформування
26.01.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше