Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СБУ запустила онлайн-сервіс із пошуку військовополонених і зниклих безвісти в умовах війни

Інформування
26.05.2023

Тепер є можливість повідомити про обставини зникнення особи через онлайн-форму.

Тим громадянам, які звернулися до Об’єднаного центру раніше, повторно заповнювати електронну форму не потрібно – надана інформація вже опрацьована.

Відправлені через форму дані є конфіденційними і не потраплять до сторонніх осіб.

Звертаємо увагу, що питання звільнення полонених перебуває у виключній компетенції органів державної влади!

Відтак Служба безпеки України застерігає від шахрайських схем, коли невідомі особи можуть телефонувати та пропонувати «допомогу» у нібито визволенні родичів з полону.

Не надавайте інформацію про полонених і власні персональні дані не уповноваженим організаціям та особам, а також анонімним джерелам. Це може зашкодити нашим захисникам у полоні та ускладнити перебіг переговорного процесу щодо їх звільнення!

Нагадуємо, що за результатами спільної діяльності та реалізації рішень Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Об’єднаним центром реалізовано звільнення з полону та повернуто на підконтрольну Уряду України територію 573 особи.

Життя кожного українця – найвища цінність!

Новини на цю ж тему

Об'єднаний центр з координації пошуку та звільнення незаконно позбавлених волі осіб внаслідок агресії проти України

Служба безпеки України застерігає: Не слід надавати інформацію про полонених, незаконно позбавлених волі осіб і власні персональні дані не уповноваженим організаціям та особам, а також анонімним джерелам.
Інформування
07.12.2023

При СБУ працює об’єднаний центр з пошуку та звільнення полонених

Нагадуємо, що центр запрацював у перші дні війни й надалі продовжує надавати допомогу.
Інформування
21.07.2023

У Бродівській громаді створено Координаційний центр підтримки цивільного населення

З метою підтримки та координації надання допомоги населенню, постраждалому внаслідок збройного конфлікту, зокрема внутрішньо переміщеним особам, ветеранам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалим учасникам Революції Гідності.
Інформування
14.06.2023

У громаді створили комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені/ пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, на території Бродівської міської територіальної громади

Склад та графік прийому косімією дивіться у пов'язаних документах.
Інформування
12.06.2023

Служба безпеки України закликає власників вуличних вебкамер припинити онлайн-трансляції, тому що ворог може використовувати їх для обстрілів України.

"Служба безпеки закликає власників вуличних вебкамер припинити онлайн-трансляції зі своїх пристроїв, а громадян – повідомляти про виявлені стріми з таких камер на офіційний чатбот СБУ.
Інформування
31.05.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше