Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розпочалася вступна кампанія у вищих військових навчальних закладах

Інформування
30.03.2023

Розпочалася вступна кампанія у вищих військових навчальних закладах.
Шановні абітурієнти, з 1 січня 2023-го року розпочалася вступна кампанія у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ), закладах фахової передвищої військової освіти (ЗФПВО) та військових навчальних підрозділах закладів вищої освіти (ВНП ЗВО).

Саме тому юнакам та дівчатам, які прагнуть пов'язати своє життя з військовою справою з 01 січня по 01 червня поточного року необхідно особисто подати до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) заяву, де вони перебувають на військовому обліку або за місцем проживання.

На навчання для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за очною формою навчання за рахунок видатків державного бюджету приймаються на конкурсній основі громадяни України з числа цивільної молоді, військовослужбовці, резервісти та військовозобов'язані, які мають повну середню освіту, віком від 17 до 30 років, в тому числі ті, яким 17 виповнюється в рік зарахування на навчання.

ПРАВИЛА
прийому документів на навчання до вищих військових закладів, військових коледжів сержантського складу Міністертсва оборони України у 2023 році.

На навчання для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за очною формою навчання за рахунок видатків держаного бюджету приймаються на конкурсній основі громадяни України з числа цивільної молоді, військовослужбовці, резервісти та військовозобов'язані, які мають повну загальну середню освіту віком від 17 до 30 років, в тому числі ті, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання.

Для вступу необхідно:
1. Написати заяву та подати пакет документів.
2. Пройти конкурсний відбір або скласти іспит у ВВНЗ, ВКСС.
3. Пройти психологічне обстеження та медичний огляд.
4. Скласти нормативи з фізичної підготовки.

Пакет документів:

  • копія свідоцтва про народження;
  • характеристика (з місця навчання, підприємства);
  • автобіографія (2 шт. друкована і від руки);
  • коаія паспорта, ID-картки і додатку №13;
  • копія військово-облікового документа;
  • копія коду ІПН;
  • копія атестату і додатку до нього;
  • медична довідка за формою №086-о, 133;
  • медична довідка про проходження психіатричного огляду (ф.№122-2/о);
  • сертифікат про проходження наркологічного огляду (ф.№140/о);
  • виписка з карти щеплень або її завірена копія;
  • копії документів, які надають право на пільги;
  • 6 кольорових фотокарток 3х4;
  • 2 поштових конверти з марками;

Після розгляду документів приймальною комісією приймається рішення про виклик кандидатів для проведення вступних іспитів або відмову. Вступники повинні надати сертифікат ЗНО 2020, 2021, 2022 року або результат НМТ за 2023 рік.
Додаткові переваги вступу до визих військових закладів для підготовки на посади сержантського (старшинського) складу: модливість вступу (після завершення військового навчального закладу) на другий (третій) курс ВВНЗ (ВНП ЗВО) для отримання підготовки офіцерського складу.
За додатковою інформацією звертайтесь до першого відділу Золочівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: Львівська область, м. Броди, вул. 22 Січня, 16.

Здобудь якісну освіту та поповни лави офіцерської еліти Збройних Сил України!

Новини на цю ж тему

Оголошення про приписку громадян до призовної дільниці першого відділу Золочівського РТЦК та СП

На підставі Закону України “Про військовий обов'язок і військову службу" з 1 січня по 31 березня 2024 року оголошусться приписка до призовної дільниці першого відділу Золочівського РТЦК та СП на території Золочівського району Львівської області громадян 2007 року народження.
Інформування
20.12.2023

Наказ про перевірку документів

Військовозобов'язані громадяни України віком 18-60 років на території Львівської області на час дії воєнного стану зобов'язані мати при собі та надавати на вимогу для перевірки уповноваженим особам ТЦК та соціальної підтримки документи, що посвідчують особу, та військово-облікові документи.
Інформування
30.11.2023

Хто має право на статус УБД та які документи треба з серпня

В Україні наприкінці літа розширили список осіб, які мають право отримати статус учасника бойових дій та визначили спеціальні документи, які необхідно отримати таким особам.
Інформування
14.08.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше