Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Бродівської міської територіальної громади Львівської області

Інформування
27.10.2022

Конкурс проводиться 28 листопада 2022 року o 15 год. в приміщенні конференційної зали міської ради за адресою площа Ринок, 20, місто Броди, Золочівський район, Львівська область, 80600.

З умовами надання конкурсу можна ознайомитися у відділі розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства Бродівської міської ради за адресою площа Ринок, 20, місто Броди, кабінет №103.
Умови та вимоги до учасників: Оголошення про конкурс

Новини на цю ж тему

Стартував ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя»

Навчально-науковий інститут права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова у березні-червні 2024 року проводить II Всеукраїнський конкурс ece та малюнків «Я маю ПPABО на життя».
Інформування
01.04.2024

Національний конкурс «Благодійна Україна»

Дедлайн подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» – 30 квітня 2024 року (включно).
Інформування
23.02.2024

Оголошено прийом заявок на на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України»

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України».
Інформування
07.02.2024

Всеукраїнсий конкурс есе для молоді на тему: «Світ без росії: нові виклики та перспективи»

До участі запрошуються молоді дослідники - молоді військовослужбовці, студенти вищих навчальних закладів, магістранти, аспіранти, молоді вчителі та науковці до 32 років.
Інформування
01.12.2023

Розпочинаємо прийом заявок від спортивних організацій

Впродовж місяця, з 1 до 30 листопада, громадські організації фізкультурно-спортивного спрямування можуть подати заявку на участь у конкурсі міської ради. Переможці отримають фінансову допомогу на закупівлю спортивної форми, інвентаря та обладнання.
Інформування
31.10.2023

Чеська гуманітарна організація "Людина в біді" за фінансової підтримки американського народу оголошує конкурс з надання мікрогрантів

Розмір гранту залежатиме від поданої пропозиції та бюджету: -до 1000 доларів США* для фізичних осіб-підприємців, які не використовують працю найманих осіб -до 5000 доларів США* для мікро-, малих та середніх підприємств, фізичних осіб-підприємців, які мають двох та більше найманих працівників.
Інформування
12.10.2023

ЯКЩО ВИ АКТИВНІ Й АМБІТНІ, МОЛОДІ ТА КРЕАТИВНІ, ЦІКАВИТЕСЯ ПИТАННЯМИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ, ЯКЩО МАЄТЕ ІДЕЇ І ПРОПОЗИЦІЇ ДЛЯ УДОСКОНАЛЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У РІЗНИХ СФЕРАХ, А В МАЙБУТНЬОМУ – ПЛАНУЄТЕ СТАТИ ДЕРЖАВНИМИ СЛУЖБОВЦЯМИ, – ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ!

Для участі у Конкурсі необхідно до 25 серпня 2023 року подати на електронну адресу
Інформування
18.08.2023

Стартував запуск програми “Варто: Золоті руки”

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.
Інформування
11.08.2023

Стартував ІІІ Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?»

До участі у Конкурсі запрошуються діти віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.
Інформування
11.08.2023

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 364 Броди АС – Комарівка

Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 364 Броди АС – Комарівка.
Конкурс
22.06.2023

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 358 Броди АС – Клекотів

Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 358 Броди АС – Клекотів.
Конкурс
22.06.2023

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 356 Броди АС – Переліски

Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 356 Броди АС – Переліски.
Конкурс
22.06.2023

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 357 Броди АС – Голосковичі

Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 357 Броди АС – Голосковичі (далі – конкурс).
Конкурс
22.06.2023

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 354 Броди АС – Митниця

Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 354 Броди АС – Митниця.
Конкурс
22.06.2023

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 368 Броди АС – Станіславчик

Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 368 Броди АС – Станіславчик
Конкурс
22.06.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше