Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області "Про роботу закладів дошкільної освіти у період Великодніх свят"

Громадські слухання
09.04.2024

 

 

                                                    Звіт

про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту  рішення  виконавчого комітету Бродівської міської ради Львівської області «Про роботу закладів дошкільної освіти та дошкільних  підрозділів  закладів  загальної середньої освіти у період Великодних свят 2024 року»

 

1.Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - відділ освіти Бродівська міська рада Львівської області.

2.Зміст питання або назва проєкту акта, що виносилися на обговорення - «Про роботу закладів дошкільної освіти  та дошкільних  підрозділів  закладів  загальної середньої освіти  у період Великодних свят 2024 року»

3.Інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні

В обговоренні взяли  участь: І.Любунь, Р.Гром`як, Л.Перон, Г.Питлик, І.Біда, Г.Чорна, Н.Іськів, Т.Биць, І.Сацків, М.Чиж.

4.Інформація про пропозиції, оцінки та зауваження, що надійшли за результатами обговорення

У період з  22 березня до 05 квітня  2024 року  до відділу освіти міської ради  пропозиції не надходили.

5.Інформація про врахування пропозицій та зауважень, а також про їх не врахування з обов’язковим обґрунтуванням такого рішення

Пропозиції та зауваження до відділу  освіти Бродівської міської ради  під час громадського обговорення не надійшли.

6.Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення

За результатами обговорення виконавчим комітетом Бродівською міською радою Львівської області прийняте рішення від  9 квітня  2024 року № 103/02-02

 «Про роботу закладів дошкільної освіти  та дошкільних  підрозділів  закладів  загальної середньої освіти  у період Великодних свят 2024 року»

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше