Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про перепрофілювання (зміну типу) та перейменування Корсівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів

Громадські слухання
03.06.2024

                                                    Звіт

про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту  рішення   Бродівської міської ради Львівської області

«Про  перепрофілювання (зміну типу) та перейменування Корсівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області»

 

1. Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - відділ освіти Бродівська міська рада Львівської області.

   2.  Зміст питання або назва проєкту акта, що виносилися на обговорення - «Про  перепрофілювання (зміну типу) та перейменування Корсівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області».

      3. Інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні

В обговоренні взяли  участь: І.Олеха, Н.Антоненко, Р.Гром`як,  Л.Гнатюк, Н.Кизин, М.Боса, М.Вовчук ,В.Микитюк, Н.Аванзовська, О.Бугай, Н.Гудзь, О.Зробок, І.Ковальчук,О. Рудніцька, З.Макар, Л.Сидор, М.Ткачук, М.Цимбалюк, І.Корольчук, М.Сірко, Т.Демчишак, М.Баглай, Л.Форманюк, І.Нагірна, М.Ситар, Б.Гринів, О.Тачанюк,О.Музичка, О.Боднар, О.Нагірна, М.Міщук, Л.Мриглод.

4. Інформація про пропозиції, оцінки та зауваження, що надійшли за результатами обговорення

У період з  24 квітня  до 10 травня 2024   до відділу освіти міської ради  пропозицій не надходило.

Під час громадських слухань, які відбулися 13 травня 2024 року, надійшли пропозиції:

Н.Аванзовська – запропонувала не змінювати тип закладу освіти у с. Корсів.

5. Інформація про врахування пропозицій та зауважень, а також про їх не врахування з обов’язковим обґрунтуванням такого рішення

Пропозиція Н.Аванзовської не врахована. У п.11 Заходів  щодо приведення мережі закладів освіти Бродівської міської ради  у відповідність до Закону України «Про освіту» та «Повну загальну освіту » до Програми трансформації мережі закладів освіти Бродівської міської ради на 2023-2027року передбачено до 15.06.2025року перепрофілювати (змінити  тип) Корсівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області та перейменувати у  початкову школу.

Дана пропозиція розглянута на засіданні профільної депутатської комісії з гуманітарних питань, комісією не підтримана.

6.Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення

За результатами обговорення Бродівською міською радою прийняте рішення  від  28  травня  2024року № 1628«Про  перепрофілювання (зміну типу) та перейменування Корсівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше