Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту рішення Бродівської міської ради Львівської області «Про перепрофілювання (зміну типу) та перейменування Боратинського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів

Громадські слухання
03.06.2024

                                                    Звіт

про результати консультації з громадськістю щодо обговорення проєкту  рішення   Бродівської міської ради Львівської області

«Про  перепрофілювання (зміну типу) та перейменування Боратинського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Бродівської міської ради Львівської області»

 

  1. Найменування органу виконавчої влади, який ініціював та проводив обговорення - відділ освіти Бродівська міська рада Львівської області.
  2.  Зміст питання або назва проєкту акта, що виносилися на обговорення - «Про  перепрофілювання (зміну типу) та перейменування Боратинського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Бродівської міської ради Львівської області».
  3.     Інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні

В обговоренні взяли  участь: І.Олеха, Н.Антоненко, Р.Гром`як, Ю.Тацій, С.Ніколайчук, О.Якубик , Д.Гром`як, П.Якубик, В.Кирик,О. Гром`як, А.Кирик, Л.Околіта, С.Олієва, О.Кирик, І.Дубінець, В.Роман, Л.Стрик, А.Кічула, О.Мигаль, М.Скруха,  Л.Лебідь, Г.Петришин, О.Кирик, М.Гарасимів, М.Бандик, Н.Бручковська, М.Гром`як, О.Карпець, Л.Околіта , М.Сосніцька Г.Батурін,  І.Левус, І.Терещук, С.Двороновська, Г.Гавришків, М.Верхівська, Г.Балак, І.Балак, К.Петрусь, Б.Косовський, О.Придиба. Г.Придиба, А.Балак.

4. Інформація про пропозиції, оцінки та зауваження, що надійшли за результатами обговорення

У період з  24 квітня  до 10 травня 2024   до відділу освіти міської ради  пропозицій не надходило.

Під час громадських слухань, які відбулися 14 травня 2024 року, надійшли пропозиції:

Л.Стрик, П.Якубик  запропонували відремонтувати  дорогу  до с.Боратин.

5. Інформація про врахування пропозицій та зауважень, а також про їх не врахування з обов’язковим обґрунтуванням такого рішення

Пропозиція Л.Стрик, П.Якубик   не врахована. 1 Заходами  щодо приведення мережі закладів освіти Бродівської міської ради  у відповідність до Закону України «Про освіту» та «Повну загальну освіту » до Програми трансформації мережі закладів освіти Бродівської міської ради на 2023-2027року не передбачено ремонт доріг.

6.  Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення

За результатами обговорення Бродівською міською радою прийняте рішення  від   28 травня  2024року №    1630       «Про  перепрофілювання (зміну типу) та перейменування Боратинського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Бродівської міської ради Львівської області».

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше