Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо громадські організації до складу комісії

Інформування
12.06.2023

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 травня 2023 року № 565 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2023 р. № 381» виконавчий комітет міської ради вживає заходів щодо приведення у відповідність до цієї постанови складу комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені/пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації  проти України, на території Бродівської міської територіальної громади Львівської області, утвореної рішенням виконавчого комітету міської ради від 30 травня 2023 року                                       № 140/02-02.

Пропонуємо міжнародним та громадським організаціями, в тому числі антикорупційними, висунути кандидатури до складу комісії.

Заява про висунення кандидатури від громадськості подається до виконавчого комітету міської ради до 16 червня 2023 року у довільній формі, придатній для сприйняття її змісту, та містить прізвище, власне ім’я, по батькові (за наявності) кандидатури представника, а також такі відомості про заявника:

- найменування;

- напрями діяльності;

- код юридичної особи згідно з ЄДРПОУ (за наявності);

- місцезнаходження;

- контактні дані (номер телефону, адреса електронної пошти);

Дані, зазначені у заяві, засвідчуються підписом фізичної особи/представника міжнародної чи громадської організації, що її подала.

Поштова та електронна адреси, на які подаються пропозиції: м. Броди, площа Ринок, будинок 1, (ІІ поверх, кабінет 218) та електронну адресу: mrbrody@ukr.net.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше