Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці повідомляє про інформаційну кампанію "Виходь на світло"

Інформування
03.08.2023

    Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці (далі – Управління) в межах Плану заходів Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці щодо реалізації положень Національного плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці, виробничого травматизму та сприяння відновленню економіки на 2023 рік, на виконання окремого доручення Державної служби України з питань праці № Д-92/1/2.1-23а від 26.07.2023, 01.08.2022 розпочинає інформаційну кампанію “Виходь на світло!” з використанням візуальних матеріалів розроблених за сприянням проекту ЄС-МОП “На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні”.
     Основною ціллю інформаційної кампанії є зростання кількості осіб, охоплених соціальним страхуванням.
     Дізнайтеся більше на сайтах Держпраці:
     www.dsp.gov.ua
     www.pratsia.in.ua
     Ознаймитися з візуальними матеріалами інформаційної кампанії «Виходь на світло!» можна за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1P5wqKFJVQvRs7F3qLnNfBgGvetC6jXq1/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/14YXXRzymje_cUtN5m2WvxpTamea3flAe/view?usp=sharing

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше