Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За резульататми конкурсу 10 громадський організацій фізкультурно-спортивної спрямованості отримають фінансову підтримку на придбання спортивної форми, інвентарю та обладнання.

Новина
25.08.2022

Бродівська громада активна та спортивна. Одним зі способів підтримати місцеві спортивні команди були спеціальні програми у бюджеті. Зокрема Програма надання фінансової підтримки громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості на закупівлю спортивної форми, спортивного інвентарю та обладнання. Вона заснована на конкурсних засадах та дає можливість командам отримати фінансування на необхідні речі.
Попри всі виклики 2022 року продовжуємо підтримувати спортовців, тож працює програма і цьогоріч. За результатами конкурсного відбору фінансову підтримку отримали 10 переможців:
СК "Сайха";
ГО "Федерація волейболу";
СК "Тенісист";
ФК "Богун";
ХК "Бродівській бобри";
ФК "Бобри";
ФК "Гаї-Дітковецькі";
ФК "Суходоли";
ФК "Стир";
СК "Самсон".

Бажаємо нових звершень та класних результатів!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше