Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З нагоди Дня молоді відбудеться військовопатріотичний вишкіл “Молодь вчиться перемагати”

Інформування
30.07.2024

     12 серпня відзначаємо Міжнародний день молоді. Сьогодні молоде покоління є опорою суспільства та рушієм демократичних змін. Саме студенти першими вийшли на Майдан, а з початком повномасштабного російського військового вторгнення в Україну багато молодих хлопців та дівчат, взявши в руки зброю, захищають нашу країну від навали ворога. З огляду на це, військовопатріотичне виховання є важливим аспектом формування світогляду молодих людей, які творять наше майбутнє.
     У рамках святкування Дня молоді Львівська обласна рада у співпраці з Львівським ліцеєм з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут та Львівським обласним молодіжним центром організовує військовопатріотичний вишкіл “Молодь вчиться перемагати” для молодіжних центрів, молодіжних рад, активної молоді та громадських організацій Львівщини. У програмі заходу передбачено навчання зі стрільби в тирі, управління дронами, гра в пейнтбол та багато інших цікавих активностей. Учасники заходу отримають від організаторів відповідні сертифікати про проходження вишколу.

     Дата та час проведення: 12 серпня 2024 року з 10.00 до 15.00.
     Місце проведення: Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут (вул. Пасічна, 68, м. Львів).
     Дрес-код: спортивна або військово-польова форма.
     Реєстрація за покликанням: http://surl.li/vffyvp
     Контактна особа – головний спеціаліст відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва Василина Софранюк, тел. +380979561008.

Новини на цю ж тему

Львівська обласна рада інформує про актуальні конкурси і програми для громад

Львівська обласна рада інформує про актуальні конкурси і програми для громад на період з 15.08.2024
Інформування
02.08.2024

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання і загалом можливості залучення фінансової і нефінансової підтримки для громадських організацій, інституцій місцевої влади, активних спільнот, підприємців на період з 1 серпня 2024р.
Інформування
29.07.2024

Львівська обласна рада: актуальні конкурси і програми для громад

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання і загалом можливості залучення фінансової і нефінансової підтримки для громадських організацій, інституцій місцевої влади, активних спільнот, підприємців на період з 15 лютого 2024р.
Інформування
02.02.2024

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання

Львівська обласна рада інформує про актуальні програми, конкурси, стажування, навчання і загалом можливості залучення фінансової і нефінансової підтримки для громадських організацій, інституцій місцевої влади, активних спільнот, підприємців на період з 1 жовтня 2023р.
Інформування
19.09.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше