Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Як створити власний проєкт Громадського бюджету

Інформування
20.09.2023
Для кого цей курс?
     Цей курс буде корисним передусім громадським активістам, а також представникам органів місцевого самоврядування. Усім, хто хоче впливати на рішення місцевої влади та базово розібратися з особливостями подання проєктів.
     Посилання на Онлайн курс “Як створити власний проєкт Громадського бюджету” 
     У цьому курсі ви дізнаєтеся, що таке громадський бюджет, як скласти проєктну заявку та провести успішну інформаційну кампанію для перемоги проєкту.
     Громадський бюджет — це важливий інструмент електронної демократії, який дозволяє громадянам пропонувати до реалізації власні проєкти та отримувати на це кошти із бюджету громади.
     Завдяки цьому інструменту мешканці можуть брати активну участь у бюджетному процесі: не лише подавати свої ідеї, а й голосувати за інші.
     У цьому курсі ви дізнаєтесь більше про історію появи Громадського бюджету у світі, основні етапи подання заявки, правила підготовки кошторису проєкту, а також ведення успішних інформаційних кампаній для перемоги!
     Успішне завершення курсу дає змогу отримати сертифікат, що містить 0,2 кредити ЄКТС. 
     Онлайн-курс підготовлений у межах швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа у співпраці з Міністерством Цифрової трансформації України та фінансується Швейцарією.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше