Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету

Інформування
28.01.2022

Засідання виконавчого комітету Бродівської міської ради відбулося під головуванням міського голови Анатолія Белея.
На порядку денному розглядали питання:
Про погодження Програми сприяння діяльності Бродівського відділу ГУ ДМС України у Львівській області.
Мар'ян Столяр проінформував про те, що послугами державної міграційної служби у Бродах також користуються і мешканці сусідніх громад. Це дозволяє отримувати більші надходження з платежів за послуги у бюджет нашої громади. Але також служба потребує оновлення комп'ютерної техніки та іншого обладнання. У зв'язку з цим розроблено Програму підтримки, яка дозволить покращити якість надання послуг та збільшити технічні можливості в обслуговуванні людей, які звертаються до міграційної служби.

Про погодження Програми сприяння діяльності Управління державної казначейської служби України.
Василь Кіндюк повідомив про те, що щорічне державне фінансування казначейської служби зменшується, надані суми не дозволяють проводити навіть поточні ремонтні роботи у приміщенні. Наразі ремонту потребує вхідна група у приміщені казначейства - зруйновані сходи несуть небезпеку для людей, накриття над ними теж потребує ремонту, також вхід не відповідає вимогам доступності.

Про погодження Програми боротьби зі злочинністю та зміцнення правопорядку на території Бродівської громади на 2022 рік.
Михайло Козар повідомив, що відділ поліції потребує коштів на закупівлю паливно-мастильних матеріалів, обслуговування автомобілів, підтримання приміщень у належному стані.

Про погодження Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення.
Валерій Олійник доповів, що заплановано встановити дві системи оповіщення в рамках програми "Безпечна Львівщина" на умовах співфінансування з обласним бюджетом. Наразі обговорюються старостинські округи, де буде встановлено системи оповіщення в цьому році.

Про погодження внесення змін до Комплексної програми розвитку культури, молоді та спорту Бродівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
Громадська організація з Луганщини запросила футболістів Бродівської громади взяти участь у спільному турнірі. Запропоновано внести зміни у Програму, які дозволять профінансувати поїздку.

 Про затвердження Порядку реалізації календарних планів та проведення заходів на території Бродівської громади в сфері культури, туризму, молоді та спорту.
Мар'яна Родін повідомила, що попередні роки працювали окремі програми на різні види культурних та спортивних заходів, цьогоріч сформовано Комплексну програму. Відповідно до неї розроблено календарний план, який дозволить забезпечити організацію подій належним чином, вчасно оплачувати видатки на транспорт, харчування та інші статті витрат для проведення заходів.

 Про затвердження порядку надання фінансової підтримки ГО фізкультурно-спортивної спрямованості на закупівлю спортивної форми, спортивного інвентарю та обладнання. Рішення дозволяє поновити механізм фінансування таких ГО в рамках Комплексної програми.

 Про забезпечення реалізації Програми придбання житла для окремих категорій населення у Бродівській міській територіальній громаді.
Затвердили склад комісії, яка буде працювати в рамках Програми.

 Про погодження внесення змін до Комплексної програми соціального захисту окремих категорій населення.
Погодили залучення додаткових коштів у фінансовий ресурс програми у зв'язку з великою потребою у виділенні додаткових коштів на лікування мешканців громади, які звертаються по допомогу.

 Про затвердження тарифу на міські автобусні маршрути загального користування у Бродах.
Андрій Гром'як повідомив про те, що через карантинні обмеження доводиться значно скорочувати кількість пасажирів, також зросла мінімальна заробітна плата, здорожчали паливно-мастильні матеріали та збільшилася вартість обслуговування автомобілів. Під час обговорення проаналізували вартість перевезення у сусідніх містах, яка є дещо вищою. У зв'язку з цим перевізник звернувся з проханням погодити зростання тарифу на проїзд. Попередній тариф було затверджено у 2020 році.

Також перевізник повідомив, що закупив нові автобуси, які відповідають вимогам доступності, більш екологічні, безпечні та зручні для перевезення.

Про погодження та затвердження штатного розпису комунального архітектурно-планувального підприємства "Бродипроект" на 2022 рік.
Підприємство самоокупне і потребує змін у штатному розписі відповідно до своїх розрахунків.

Про погодження та затвердження структури та штатного розпису КНП "Бродівська ЦМЛ".
Зараз у лікарні працює 594 особи.

Розглянули листи та звернення, які надійшли до Виконавчого комітету.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше