Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Випускників, які склали національний мультипредметний тест на 200 балів, вітали у Бродівській міській раді

Новина
30.08.2022
Випускників, які склали національний мультипредметний тест на 200 балів, вітали у Бродівській міській раді.
У конференц-залі міської ради сонячно і хвилююче. Крісла за круглим столом займають юні, талановиті, розумні мешканці Бродівської громади, у яких саме зараз розпочинається новий етап життя - студентство. Хтось хвилюється через камери, хтось посміхається і радіє, а ми пишаємось молодим поколінням Бродівської громади.
Міський голова Анатолій Белей привітав випускників. Він подякував вчителям, наставникам та батькам, які виховали таких талановитих юнаків і дівчат, прищепили їм любов до знань та розвитку.
"А на вас покладаємо великі надії, - звернувся міський голова до випускників. - Саме вам, молодим, розумним, талановитим, розбудовувати нашу державу і нашу громаду після завершення війни".
Нові звершення та досягнення, як і один з найяскравіших періодів у житті, ще попереду для юних мешканців нашої громади. А сьогодні міський голова Анатолій Белей та начальник відділу культури туризму, молоді та спорту Мар'яна Родін вручили їм пам'ятні грамоти та подарункові сертифікати.
Нагороди отримали випускники:
Бродівської гімназії ім.І. Труша:
🏆Кравцов Євстахій ;
🏆Багай Ярина;
🏆Данчук Павло;
🏆Куніцкий Владислав;
🏆Жук Андрій;
🏆Юрочко Анастасія;
🏆Бойко Роман;
🏆Болехівський Антоній.
Бродівського СЗЗСО №2:
🏆Струіна Вікторія;
🏆Кравчук Яна;
🏆Янкевич Дмитро;
🏆Янчар Олександр;
🏆Антонюк Давид;
🏆Сірко Марія;
🏆Сірко Роман.
Бродівського ОЗЗСО №3:
🏆Пилипець Соломія;
🏆Боліщук Роман.
Лешнівського ЗЗСО І-ІІІ ст. -
🏆Ревуцька Оксана.
Після вручення випускники-відмінники розповіли про обрані ними професії та університети. Від щирого серця бажаємо успіхів на нових життєвих дорогах. Нехай обране вами майбутнє буде світлим та благополучним.
І сонячне фото на площі рідного міста на пам'ять. Ви круті!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше