Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Виконуємо пісні, за які українців відправляли на Сибір"

Новина
06.09.2022
"Виконуємо пісні, за які українців відправляли на Сибір... Відновлюємо своє, плекаємо, розвиваємо... Щодня молимося за Україну і підтримуємо наших захисників тим, що найліпше вміємо", - так розповідає про нову благодійну ініціативу художній керівник муніципального хору "Боян" Ярослав Линів.
Нагадаємо, Бродівський муніципальних хор "Боян" організовує у храмах громади благодійні концерти на підтримку ЗСУ.
Під час двох останніх концертів було зібрано понад 16000 тис. грн. Боянівці виступають з оновлено програмою "Молюсь за Тебе, Україно", яку підготували до 31-ї річниці Незалежності.
Півторагодинний концерт, під час якого виконують два десятки сучасних і старовинних композицій, завжди знаходить відгук у серцях глядачів. Ведучою програми є Марія Шухевич. Концертмейстер - Наталія Дробиш. Солісти:
🎤Віктор Антонів
🎤Михайло Гончарик
🎤Мар'яна Гнатюк
🎤Михайло Артех
🎤Оксана Бешлей
🎤Ольга Цабан-Горда.
Після кожної пісні глядачі захоплено вставали та дякували оплесками. У багатьох були сльози на очах, адже кожну композицію артисти проживали.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше