Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету Бродівської міської ради під головуванням Анатолія Белея

Новина
21.11.2022
Сьогодні особливий день - церковне свято захисника небесних сил Архістратига Михаїла, День Гідності та Свободи, День десантно-штурмових військ. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників України та колеги, члена виконавчого комітету Анатолія Биця, який нещодавно пішов у засвіти.
Після доповідей та обговорень прийняли рішення щодо внесення змін:
🔵до Програми підтримки військової частини. Збільшено фінансовий ресурс на проведення необхідних ремонтних робіт.
🔵до Комплексної програми фінансової підтримки КНП "Бродівська центральна міська лікарня". Додаткові кошти спрямовано на закупівлю палива для генераторів
🔵до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Бродівської міської ради. Збільшено фінансовий ресурс для придбання генераторів на котельні.
🔵до Комплексної програми соціального захисту населення окремих категорій населення. Переспрямовано фінансовий ресурс на забезпечення соціальних потреб.
🔵до показників Бродівського міського бюджету на 2022 рік.
Для впровадження прийнятих змін до Програм внесли відповідні зміни у бюджет.
🔵Прийняли рішення про визначення уповноважених щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше