Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету Бродівської міської ради

Новина
25.08.2022
Відбулося засідання виконавчого комітету Бродівської міської ради під головуванням Анатолія Белея.
Розглядали питання, які стосуються змін у програмах, затверджених Бродівської міською радою.
На звернення військових збільшили фінансовий ресурс програм підтримки військових частин.
До Комплексної програми соціального захисту окремих категорій населення Бродівської міської ради додано ресурс на транспортування тіл загиблих.
Розглянули питання щодо розподілу фінансової підтримки громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості на закупівлю спортивної форми, інвентарю та обладнання.
Внесли зміни до Комплексної програми розвитку культури, молоді та спорту Бродівської міської територіальної громади.
Збільшили фінансовий ресурс Програми підтримки обороноздатності України на 2022 рік задля підготовки до зимового періоду.
Для забезпечення навчальних закладів сільських територій громади системами оповіщення внесли зміни до Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення.
Внесли зміни до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств для купівлі сміттєвоза.
Розглянули листи та звернення, які надійшли до виконавчого комітету. Зокрема щодо надання матеріальної допомоги на лікування, затвердження актів про зрізку дерев.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше