Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася нарада з керівниками гуманітарних напрямків роботи у Бродівській громаді

Новина
19.09.2022
Мар'ян Українець проінформував про процес прийняття заявок та отримання громадянами компенсацій за розміщення ВПО. Технічні особливості програмного забезпечення не дозволяють зробити процес швидким, але працівники докладають усіх зусиль та співпрацюють з обласними фахівцями, щоб якісно надати послуги.
 
Створено чат підтримки для психологів Бродівської громади. Мета проєкту - можливість надання психологічної допомоги різним категоріям населення.
 
Центр соціальних служб та Служба у справах дітей продовжують виїзди у сім'ї зі складними життєвими обставинами, надають необхідну допомогу теплими речами для дітей, які цього потребують.
 
Бродівський територіальний центр проводить підготовку до осінньо-зимового періоду, працівники надають допомогу підопічним.
 
Відбувся футбольний матч між ФК "Богун" (Броди) та ФК "Шахтар" (Червоноград) на стадіоні у Заболотцях. "Богунівці" перемогли з рахунком 2:0. Про це розповіла начальник відділу культури, туризму молоді та спорту Мар'яна Родін. Зональні ігри з волейболу заплановані на стадіоні "Ювілейний" на вихідні.
 
Ельвіра Чорній проінформувала про те, що ЦНАП працює у штатному режимі. Вирішують поточні питання та проблеми з технічним забезпеченням сервісних програм.
Директор БЦПРПП Наталія Антоненко проанонсувала заходи щодо відзначення професійних свят працівників дошкілля та позашкілля.
 
З начальникои відділу освіти Миколою Сторожуком обговорили підготовку тепломереж та обладнання у навчальних закладах до опалювального сезону; закупівлю шкільних автобусів, модульних укриттів, додаткових лавок для укриттів.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше