Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Віче у День Гідності та Свободи

Новина
21.11.2022
У День Гідності та Свободи спільною молитвою вшанували пам'ять загиблих захисників Україну та попросили небесного заступництва для воїнів, які зараз у холодних окопах і в гарячих точках бойових дій зі зброєю в руках відстоюють наше право жити вільно, жити гідно у своїй країні.
У сквері Героїв Майдану поіменно згадали мешканців Бродівщини, які віддали життя в боротьбі за Україну. До пам'ятника Небесної Сотні поклали квіти та засвітили лампадки.
Отець Тарас Дзьоба звернувся з напутнім словом з нагоди такого святкового та щемливого одночасно, особливого дня для українського народу: "Кожна людина має свій внутрішній фронт - боротьбу зі своїми слабкостями, спокусами і гріхами. Про успіх на цьому фронті не розкажуть у ранкових зведеннях, але він означає спокій нашої совісті.
У щоденних життєвих кроках дбаємо про пам'ять загиблих героїв та закладаємо камінці у міцний фундамент нашої віри в Україну, в нашу перемогу".
Боремося за нашу свободу на граніті, на барикадах Помаранчевої революції та Революції Гідності, на лінії фронту, кожен у своїй душі під час повномастабного вторгнення. Ми все подолаємо та будемо гідні пам'яті полеглих.
Слава Україні!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше