Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Український ветеранський фонд запрошує ветеранів та військовослужбовців пройти онлайн-опитування

Інформування
18.01.2024

     Український ветеранський фонд запрошує ветеранів та військовослужбовців пройти онлайн-опитування

     Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

Які варіанти професійного розвитку ви б хотіли обрати у цивільному житті?

     З якими викликами та перешкодами очікуєте при цьому зіткнутися? 
     Наскільки ефективні, на вашу думку, державні інституції, які мають сприяти професійному та кар’єрному розвитку ветеранів у цивільному житті, та що потрібно поліпшити у роботі таких інституцій?
     Щоб долучитися до опитування, дайте відповіді на запитання в анкеті – https://veteranfund.com.ua/opytuvannia/

     Опитування повністю анонімне.

     Зазначимо, що Український ветеранський фонд систематично досліджує потреби ветеранів та ветеранок: у листопаді минулого року Фонд презентував результати онлайн-опитування «Портрет ветерана» (https://bit.ly/3U2kWsG), а в червні-липні аналізував потреби та перешкоди при працевлаштуванні ветеранів (https://bit.ly/41VbSb7).

     Уся аналітикаhttps://bit.ly/3HchUKO.

Новини на цю ж тему

До уваги підприємців

Міжвідомча робоча група з питань прискореного перегляду інструментів державного регулювання господарської діяльності проводить опитування
Інформування
02.02.2024

Всеукраїнське опитування "А ти займаєшся спортом?"

Опитування проводиться в усіх регіонах України з 18 грудня 2023 року по 18 січня 2024 року серед різних груп населення з 18 років і до 65 років та старші.
Інформування
22.12.2023

 ДРС продовжує спрощувати умови для ведення бізнесу

Державна регуляторна служба України налаштована скоротити до мінімуму документообіг з органами влади, прибравши зайві форми звітності. 
Інформування
11.09.2023

Стартував запуск програми “Варто: Золоті руки”

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.
Інформування
11.08.2023

Існуючі форми локальної демократії та механізми їх правового регулювання

Дослідження проводить Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.
Інформування
19.07.2023

Як кожен громадянин зможе впливати на процес відбудови?

Опитування проводить Центр розвитку інновацій спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, коаліція RISE Ukraine в межах проєкту «Прозора та демократична відбудова” в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США
Інформування
04.07.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше