Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У відділі освіти та Центрі професійного розвитку педагогічних працівників нові керівники

Новина
21.01.2023
У відділі освіти та Центрі професійного розвитку педагогічних працівників - нові керівники.
Від сьогодні начальником відділу освіти Бродівської міської ради є Антоненко Наталія Володимирівна. А Бродівський центр професійного розвитку педагогічних працівників очолила Ткачик Олена Василівна.
Нових керівників представив освітянам бродівський міський голова Анатолій Белей разом із заступницею Іриною Олехою. Очільник громади висловив сподівання, що в освіті Бродівщини відбудуться позитивні зміни і в кожному закладі освіти пануватиме комфортна атмосфера.
Очолити освітню сферу Бродівської громади довірили професіоналу з багаторічним стажем та хорошою репутацією.
📝Наталія Антоненко працює в освіті з 1998 року. Розпочинала із заступника директора з виховної роботи у Заболотцівській школі. З 2006 року працювала в методкабінеті відділу освіти. Далі очолила Бродівський центр професійного розвитку педагогічних працівників.
📝Олена Ткачик розпочала професійну діяльність в освіті у 1990 році. З 2005 року працювала у відділі освіти, відповідаючи за дошкілля. У Бродівському центрі професійного розвитку педагогічних працівників проявила свої професійні якості на посаді консультанта.
Успіхів у праці на благо розвитку майбутнього нашої держави!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше