Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Львові презентували інвестиційний паспорт Бродівської громади

Новина
02.02.2023
Про інструменти місцевого економічного розвитку на прикладі Бродівської громади: у Львові презентували інвестиційний паспорт Бродівської МТГ.
Кілька місяців тренінгів, семінарів, збору інформації, зустрічей, переговорів - і Бродівська громада має перший проєкт інвестиційного паспорта. Сьогодні наявність головного маркетингового інструменту для роботи з інвесторами - вимога часу. Війна закінчиться, тож маємо бути готові, щоби запропонувати бізнесу найкращі умови.
🔝Інвестиційний паспорт Бродівської громади презентували під час семінару-практикуму "Інвестиційний паспорт як інструмент місцевого економічного розвитку: обмін кращими практиками". Над створенням документа працювали експерти Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" спільно з командою Бродівської міської ради.
Представляючи інвестиційний паспорт Бродівської громади, заступниця директора ДУ "Інститут регіональних досліджень імені М.Долішнього НАН України" Ірина Сторонянська відзначила відкритість ТГ і готовність до співпраці, зауважила економічні пріоритети громади та наявність ідей для бізнесу.
Про потенціал Бродівської громади, сильні та слабкі сторони, а також прозорість і налаштованість на конструктивну співпрацю засвідчили міський голова, експерти економічного відділу міськради та медійники.
🖇Невдовзі опублікуємо Інвестиційний паспорт нашої громади, розроблений Агенція місцевого економічного розвитку Яворівщини в межах реалізації проєкту «Формування програм місцевого економічного розвитку через інтеграцію переміщених підприємств і ВПО в економічне життя місцевих громад", що став можливим завдяки Агенству США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримці американського народу через HOVERLA / проєкт USAID в Україні "Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування".
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше