Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Бродівській громаді закінчено опалювальний сезон

Інформування
29.03.2024

Відповідно до рішення Виконавчого комітету Бродівської міської ради № 75/02-02 від 26 березня 2024 року https://mrbrody.dosvit.org.ua/documents/clucg93hoycjf0880csyieyyk вирішено :

Закінчити 29 березня 2024 року на території Бродівської міської територіальної громади опалювальний період на об’єктах соціальної та комунальної сфери Бродівської міської територіальної громади.

Виробникам теплової енергії припинити теплопостачання на соціальні та комунальні сфери Бродівської міської територіальної громади.                                                                      

Старостам Бродівської міської територіальної громади забезпечити оперативне вирішення питань щодо завершення опалювального періоду в населених пунктах Бродівської міської територіальної  громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше