Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Бродах прощалися з воїном-захисником Ігорем Борисовичем Ковальчуком

Новина
23.01.2023
Це був один з найважчих похоронів нинішньої жахливої війни... Багато сліз, болю і запитання від рідних: "як жити далі?".
23 січневого дня у Бродах прощалися з воїном-захисником Ігорем Борисовичем Ковальчуком. Солдат протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки 125-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ загинув 17 січня на передовій східного фронту.
Цього року Ігор Ковальчук мав святкувати свій 50-річний ювілей, готувався днями стати дідусем і нагадував дружині, що в них через рік 30-ліття спільного подружнього життя. Та війна все зруйнувала.
Страшного 24 лютого 2022 року Ігор Борисович був за кордоном. А 27 лютого уже в рідній Україні ставав до лав захисників. Історик за освітою, боєць був великим патріотом своєї землі. Багато років пропрацював у службі безпеки філії магістральних нафтопроводів "Дружба". Добре знаний і шанований серед бродівчан. Підтвердженням цього є чисельна громада, що прийшла віддати останню шану Герою.
Провадячи чин похорону, настоятель храму Пресвятої Трійці о. Петро Чаплюк зі сльозами на очах зауважив: " Наш Герой Ігор Ковальчук боровся з теперішнім іродром, який не може змиритися з тим, що є така українська нація, яка вміє жити, молитися, працювати, любити і за все дякувати Господу.
Блаженна дорога в яку йде душа воїна нашого".
Нехай величезний біль втрати, що в душі згорьованих дружини, матері, двох доньок, рідних та друзів, розділиться між усіма нами, котрі сьогодні прощаються з "дорогим серцю Борисовичем".
Слава Герою України!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше