Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Бродівській громаді завершили створення добровольчих формувань

Цивільний захист
23.02.2022
Ті, на кого можемо розраховувати!
Ситуація, що склалася на кордонах держави впродовж останніх тижнів, не може не турбувати. В таких умовах одне з пріоритетних завдань - побудова ефективної моделі територіальної оборони.
Одразу один з ключових меседжів: тероборона не є засобом агресії, це сила, яка має перетворити думку про широкомасштабну атаку на Україну на дурний жарт.
У Бродівській громаді добровольчі формування уже створено в усіх старостинських округах.
22 лютого 2022 року під головуванням міського голови Анатолія Белея такі збори відбулися у Бродах. Тому ініціатива створення добровольчого формування і для охорони міста Броди - реалізована.
Після детальних роз’яснень заступника міського голови Олександра Єлиневського та головного спеціаліста Володимира Дейнеженка мешканці одноголосно приймали такі рішення. Важливо, що ініціативи людей були аргументованими та конкретними. У кожному населеному пункті є стратегічні об’єкти різного ступеня важливості, але всі вони забезпечують життєдіяльність та комфорт людей у населеному пункті.
Щоб подати заяву на вступ до формування, потрібно звернутись до старости вашого старостинського округу.
Варто пам’ятати, що членство у добровольчому формуванні не звільняє від обов’язку проходження строкової військової служби, військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, військової служби за призовом осіб офіцерського складу, військової служби за призовом осіб із числа резервістів в особливий період.
Тому, якщо Ви:
- громадянин України віком від 18 років, який проживає на території Бродівської територіальної громади;
- не були раніше засуджені до позбавлення волі за скоєння тяжкого або особливо тяжкого злочину;
- маєте бажання стати на захист своєї родини та населеного пункту в якому проживаєте, запрошуємо Вас долучитися до добровольчого формування територіальної громади.
Наголошуємо, що на даному етапі проводиться лише реєстрація бажаючих долучитися до формування.
Отримати більш детальну інформацію та зареєструвати свою кандидатуру до участі у ДФТГ ви можете у відділі з питань цивільного захисту, мобілізаційної, оборонної роботи виконавчого комітету Бродівської міської ради, за адресою: пл.Ринок,1, місто Броди.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше