Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Триває пілотний проект нових сервісів для мешканців Лешнівського старостинського округу

Інформування
13.03.2024

Вже пів року триває пілотний проект нових сервісів для мешканців Лешнівського старостинського округу Бродівської міської територіальної громади «Віртуальний адміністратор», що реалізується за підтримки управління з питань цифрового розвитку Львівської облдержадміністрації та проєкту «Prosto».

Нагадуємо, що метою проєкту є забезпечення доступності до послуг, особливо у віддалених сільських територіях, шляхом впровадження системи відеоконсультування для заявників суб’єктами надання адміністративних і публічних послуг (далі - CHAП).

Завдяки цьому сервісу мешканці мають можливість не лише отримувати вичерпні та кваліфіковані консультації від представників CHAП, але й підготувати необхідний пакет документів для отримання  послуги та відправити  суб’єкту звернення паперові та/або електронні документи, зекономити при цьому час та кошти.

  • Адміністратором віддаленого робочого місця в с.Лешнів вже було організовано проведення відеоконсультування мешканців цього старостинського округу щодо отримання адміністративних послуг  у сфері соціального захисту,  Пенсійного фонду України, реєстрації актів цивільного стану, послуг державної податкової інспекції та Львівської філії "Газмережі",  ПРАТ «Львівобленерго».
  • НАГАДУЄМО ГРАФІК проведення відеоконсультування суб’єктами надання адміністративних послуг
  • Відділ обслуговування громадян №11 (сервісного центру) ГУ ПФУ у Львівській області-1 раз на місяць - другий вівторок місяця з 15.00 до 16.00.
  • УСЗН Золочівської РДА – 2 рази на місяць: перша і третя середа місяця з 15.00 до 16.00.
  • Бродівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Золочівському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції – щотижня в п’ятницю з 14.30 до 15.00.
  • Бродівська ДПІ- щотижня в четвер з 14.00 до 15.00.
  • Бродівське управління Золочівської філії Львівського ОЦЗ- 2 рази в місяць – друга і четверта середа з 11.-00 до 12.00.
  • Львівська філія "Газмережі" -2 рази на місяць: перший і третій четвер місяця з 15.00 до 16.00.
  • ПРАТ «Львівобленерго» - надання консультацій: 2 рази на місяць: перша і третя п’ятниця місяця з 09.00 до 10.00.

Надання он-лайн послуг : 2 рази на місяць: перша і третя п’ятниця  місяця з 15.00 до 16.00.

  • Бродівський підрозділ ДМС – щотижня в четвер з 11.00 до 12.00

 

Запроваджений новий сервіс забезпечує принцип доступності до послуг, оскільки мешканці відділених сіл громади, в тому числі працівник ЦНАП, змогли отримати консультацію безпосередньо на місці, не витрачаючи час і гроші, щоб приїхати до центру громади.

Нагадуємо !!!

Шановні Мешканці Лешнівського старостинсього округу!!

Якщо у Вас є потреба в отриманні кваліфікованих консультацій чи інформації щодо отримання послуг вищезазначених суб’єктів, просимо попередньо записатись на прийом за телефоном 099 61 38 712 або ж надіслати інформацію на електронну пошту ЦНАПу brody-cnap@ukr.net :

  1. Прізвище, ім’я, по-батькові;
  2. Назву суб’єкта;
  3. Зазначити питання чи назву послуги;
  4. Вказати контактний номер телефону або електронну адресу.

Звертайтеся, будемо раді Вам допомогти!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше