Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стань найкращою версією себе. Вступай до Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Сагайдачного

Інформування
25.06.2024

Стань найкращою версією себе, вступай до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Про це інформує перший відділ Золочівського РТЦК та СП. Детально про вступ тут https://www.vstup-nasv.info/ і тут https://drive.google.com/file/d/15SlMODA2mSPxdMe6iYxzv0pSJDHK7cNw/view

Традиції військової освіти на території Галичини сягають кінця XIX століття, коли вона була частиною Австро-Угорської імперії. Спочатку на місці академії функціонувала Школа кадетів піхоти.

Академія продовжувала якісно розвиватися з початку доби Незалежності України, а у 2015 році отримала статус національної.

Сьогодні Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (НАСВ) є провідним навчальним закладом та визнаним лідером військової освіти в Україні.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше